Morning Glory

Recapitularea Sărbătorilor de iarnă

Într-o nouă încercare de a distruge Pro TV din interior, gloryoșii au dezbătut combinații stranii, de la marmeladă cu hrean la floricele cu muștar

În ultima emisiune a primei săptămâni de emisie pe acest an, într-o discuție cu Sergiu Floroaia, s-a ajuns la concluzia că perioada Sărbătorilor încă se resimte, exemplele clare fiind furtul de răcituri și sarmale de la parterul unui bloc și cazul bărbatului, care, în stare de ebrietate, s-a bătut cu vecinul său, la fel de luat, apoi a plecat acasă, a făcut duș și s-a culcat, fiind, mai târziu, găsit de mama sa. Putem spune cu fermitate că nu există pe lumea asta Crăciun ca acasă. 

Și cum de Sărbători e belșug pe masă, gloryoșii au propus ascultătorylor să își aducă aminte de vremurile mai nefericite și să trimită mesaje cu cele mai ciudate combinații de mâncăruri „pă sărăkie” pe care le-au încercat vreodată. Totodată, aceste combinații au fost discutate în direct la Pro TV, cu prezentatorii Mihai Dedu și Andreea Marinescu. 

Mihai și-a adus aminte de verile din copilărie, petrecute la ștrand, când familia îndoia muștarul cu apă, să aibă toată lumea să pună la mici. Andreea a spus că cea mai nasoală gustare a fost sana cu zahăr. Ca de obicei, ascultătory au trimis cele mai trăsnite combinații, dintre care: iaurt cu gogoșari murați, telemea cu dulceață și usturoi, mici cu cremă de ciocolată, pufuleți cu apă, marmeladă cu hrean, floricele cu muștar și pâine prăjită în ulei. 

„Pâine cu maia uleiul de pe ea”  - Sergiu Floroaia

Cel mai grețos fel de mâncare a fost pireul scăpat pe jos, strecurat prin filtrul de ceai. Totuși, ascultătorul a spus că a pus sare, deci cât de rău putea fi, de fapt?

Misiunea de azi-dimineață a fost un real succes. Gloryoșii au putut da câteva sugestii de feluri de mâncare pentru cei cu bugetul subțirel, iar „Pro TV-ul a fost distrus din interior”, vorba lui Răzvan, cu brio!

Pentru a asculta discuția integrală de la „Morning Glory”, de azi-dimineață, accesează episodul de azi, sub formă de podcast, pe rockfm.ro!


Morning Glory - 19.01.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:31:52

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07