Rock News

Judas Priest a lansat videoclipul „Panic Attack”

Legendele heavy metal Judas Priest au lansat videoclipul piesei „Panic Attack”, un single de pe viitorul album „Invincible Shield”, care urmează să apară pe 8 martie

Legendele britanice de heavy metal Judas Priest au lansat videoclipul oficial al piesei „Panic Attack”, primul single extras de pe viitorul lor album de studio, „Invincible Shield”. Noul material discografic va fi publicat pe 8 martie 2024, prin intermediul Sony Music.

Data de lansare pentru continuarea albumului „Firepower” din 2018, al trupei Judas Priest, a fost anunțată pe 7 octombrie 2023, în timpul prestației trupei la festivalul „Power Trip” din Indio, California, conform blabbermouth.net. După ce a fost interpretată piesa „War Pigs”, de la Black Sabbath, ca intro al setului Judas Priest, pe ecranele video a fost afișat un mesaj care anunța lansarea „The Invincible Shield”.

În iunie anul trecut, Richie Faulkner, chitaristul Judas Priest, i-a declarat lui Anne Erickson de la Audio Ink Radio că noul album al trupei „sună foarte bine. Am fost în Phoenix cu [producătorul și chitaristul de turneu] Andy Sneap și Rob Halford în urmă cu câteva săptămâni, să tragem vocile”, a spus el. „E mereu interesant să asculți noi piese Priest, pentru că ele devin piese adevărate Priest atunci când Rob le cântă. E foarte interesant să auzim acea voce caracteristică pe care o ascultăm de zeci de ani cântând piese noi. Este un lucru incredibil de interesant, așa că abia aștept ca lumea să audă totul”.

Chitaristul a abordat direcția muzicală: „Există, cu siguranță, mai multe răsturnări de situație pe acest disc. Există mai multe părți melodioase. Deci, s-ar putea să fie un pic de... Așa cum am spus, există răsturnări de situație. Am mai folosit cuvântul «progresiv» înainte, iar internetul mi-a sărit în cap. Dar este progresiv, în sensul că nu e după tiparul strofă-refren-strofă-strofă-refren-solo-strofă-final. Fiecare album al nostru a fost un fel de album de sine stătător, din punct de vedere stilistic. A avut acel ADN al Judas Priest (...). Dar a fost întotdeauna puțin diferit - păstrând acel ADN, dar având propriul caracter. Deci, acesta nu este diferit, într-adevăr, în sensul că este în mod evident în stilul Judas Priest, dar stă pe propriile picioare”.