Rock News

Guns N' Roses lansează single-ul „The General”

„The General” este partea B a single-ului pe vinil de șapte inci, în ediție limitată, intitulat „Perhaps”, care a fost disponibil pentru precomandă în august.

Guns N' Roses a interpretat live „The General” pentru prima dată pe 2 noiembrie la Hollywood Bowl din Los Angeles. Piesa a fost prezentată de Axl Rose ca o melodie pe care nu o cântaseră până acum și care „ar putea fi foarte interesantă”.


La fel ca single-urile din 2021, „Hard Skool” și „Absurd”, „Perhaps” a fost inițial scris și înregistrat în timpul sesiunilor pentru „Chinese Democracy”. Despre asta au vorbit anterior, fostul baterist al GN'R Bryan "Brain" Mantia, care ar fi scris o parte din piesă și i-a dat titlul, și fostul solist de la Skid Row, Sebastian Bach.

Într-un interviu din 2008 pentru Rolling Stone, Sebastian Bach a declarat că Axl Rose i-a spus că "The General", care a fost descrisă ca „o piesă lentă”, este continuarea „Estranged” de pe „Use Your Illusion II”.

Guns N' Roses a lansat un EP-ul cu patru melodii, „Hard Skool”, în februarie 2022. Materialul care a fost comercializat exclusiv de magazinului oficial, conținea cele două melodii noi lansate de trupă în 2021 - piesa de titlu și „Absurd” (stilizat ca „ABSUЯD”) — precum și versiuni live ale „Don’t Cry” și „You’re Crazy”.

Foto: Getty Images/ Guliver.