Rock News

Hellfest dezvăluie întregul line-up pentru ediția din 2024

Unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din Europa și din lume tocmai a anunțat în această dimineață line-up-ul integral pentru ediția care va avea loc între 27 și 30 iunie, anul viitor. Printre numele care vor urca pe scena din Franța se numără: Metallica, Megadeth, Machine Head, Foo Fighters, Bruce Dickinson sau Queens of the Stone Age

Ca în fiecare an, festivalul din Franța e printre cele mai așteptate evenimente de către comunitatea internațională de rock. Peste 170 de trupe de sub-genuri diferite de rock se reunesc și cântă pe scenele festivalului în cele patru zile, cât ține evenimentul. 

An de an, festivalul aduce unele dintre cele mai mari nume ale industriei internaționale de rock. La ediția din acest an, scena a fost luată cu asalt de KISS, Iron Maiden, Hollywood Vampires, Slipknot, Pantera și Porcupine Tree. Cu alte cuvinte, nume care au ajuns și în România de-a lungul timpului, însă care, la Hellfest, cântă pe aceeași scenă, în același weekend. 


Pentru ediția care se defășoară între 27 și 30 iunie 2024, toate abonamentele de patru zile sunt de mult Sold Out. Însă o serie limitată de bilete de o zi vor fi scoase la vânzare în prima parte a anului viitor.