Rock News

Vama a lansat piesa „Forever”

Vama a publicat „Forever”, un nou single în limba engleză imprimat și mixat la Londra în octombrie 2023 (Silver Shark Studios)

Formația s-a reunit cu producătorul Matt Lawrence - câștigător de Grammy ale cărui colaborări includ artiști ca Mumford and Sons, Ellie Goulding sau Frank Turner - și livrează o piesă rock cu influențe synth pop și un refren puternic și strălucitor. Cântecul vorbește despre amestecul de satisfacție și durere dintr-o relație bolnăvicioasă care creează dependență. Versurile ironizează și surprind această luptă între plăcere și cădere care se dă înăuntrul fiecărui individ.


Solistul Tudor Chirilă: „Versurile au apărut pe nesimțite, ca un soi de dicteu, energia cântecului a dictat refrenul în jurul căruia am construit restul versurilor. Fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viață, am făcut parte din paradoxul ăsta al unei relații disfuncționale, din care te chinui să te extragi, dar care, pe de altă parte, îți oferă cele mai intense momente de libertate. Acel loc unde plăcerea se confundă cu durerea sau în care neputința e prețul plătit pentru nirvana. Locul în care te întorci să retrăiești, chiar dacă e periculos și nu găsești liniște. Și cum să spui asta fără un riff șmecher de chitară și un tempo intens? Noi am făcut un cântec care celebrează viața”.

„Forever” este al treilea single pe care Vama îl lansează în acest an după „Barosanii” și „Vara pe repeat”.