Rock The Underground: Lunatic lansează albumul „Omul Din Stele”

Săptămâna aceasta trupa Lunatic lansează albumul „Omul Din Stele”, formația Dimitri’s Bats face concertul de lansare al celui mai nou single, „Take It All” și avem parte de cântări de la Jack Of All Trades și Green Prophet

Share

Se întâmplă multe lucruri miștodiseară! Mă bucur să văd că ziua de marți devine ușor predestinatăunderground-ului. Așa că avem parte de „de toate pentru toți” azi.

Dimitri’s Bats lansează single-ul„Take It All”

Formația Dimitris Bats lansează azi în Expiratsingle-ul „Take It All”. Probabil ați auzit de Dimitri’s Bats la concertul The1975 de anul acesta. Trupa a cântat în deschidere și a impresionat un public demii de oameni îndrăgostiți de rockul alternativ de calitate. Stilul Dimitri’sBats e împodobit cu influențe de pop, hip-hop și muzică electronică, formând unsunet total nou și care dă dependență. Au debutat în 2017 și, de atunci,răspândesc culoare și poftă de dans pe scena locală. Cred că vor evolua foartefrumos, foarte rapid. Deci, eu zic să îi descoperiți acum, cât încă suntproaspeți, să zicem.

Lunatic lansează albumul „OmulDin Stele”

Concomitent, în Hard Rock Cafe,trupa Lunatic lansează albumul „Omul Din Stele”. Avem deja pe rockfm.ro și uninterviu despre album. Mă întâlnisem cu ei luna trecută și am stat de vorbă ogrămadă despre stilul lor excentric și comic, despre latura sensibilă, despredublul sens al cuvântului „Lunatic” și, desigur, despre cum au compus unadintre piesele mele preferate de la ei, „Nu mai fi sărac”. Am înțeles de labăieți că au pregătit multe surprize diseară, nici mie nu au vrut să îmi spunăexact ce, dar mi-au zis să mă aștept la o seară de neuitat. Pregătirile audurat o grămadă, iar membrii Lunatic sunt perfecționiști. Chiar sunt foartecurioasă. Am și un mesaj scurt și direct de la ei: „Hai la show, diseară, de laora 20:00! Pregătim o experiență de excepție în jurul conceptului «Omuldin Stele»!”.Păi, băieți, ne vedem acolo diseară! Abia aștept!

Concert Green Prophet și Avalanche Street

La The Pub, tot în această seară,avem parte de un stil mai agresiv. Green Prophet, formația de stoner șialternative metal concertează alături de Avalanche Street. În comunicatul depresă scrie că „piesele Green Prophet te poartă într-o călătorie psihedelică șihipnotică, uneori prin universuri întunecate, cu transmiterea necesitățiiacceptării propriilor emoții și cedarea controlului în fața acestora. Până înmomentul de față, trupa a lansat trei piese pe platformele de profil: «Vasal», «Deluviu»(inclusiv clip video) și «Memento Mori». În plus, lucrează intens lafinalizarea unui album de studio”. Avalanche Street e tot din același film,stoner și alternative metal și are la activ un album instrumental.

Concert Jack Of All Trades și Claiming Apollo

Hai, totuși, să mai schimbămziua. Joi, pe 16 noiembrie, Jack Of All Trades concertează la True Club. Îndeschidere, vor cânta băieții de la Claiming Apollo. De data asta cu un nouchitarist, Jack Of All Trades revine în forță pe scenă. Aș dori, pe aceastăcale, să îi urez lui Andrei Chirițescu, fostului chitarist, mult succes pe noulsău drum! Ai fost fascinant pe scenă, alături de băieți! Acesta e și ultimulconcert de-al lor pe anul ăsta, deci nu ratați ocazia să îi descoperiți și săvedeți ce le poate pielea! Claiming Apollo e o trupă dinamică de rockalternativ, formată în 2020, un an precar pentru industria muzicală, care sigurva face un show foarte bun!

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 14.11.2023

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:06:08
Podcast

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 28.11.2023

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:43
Podcast

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:22
Podcast

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 07.11.2023

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:22
Podcast
Share