Morning Glory

Ce moștenim de la părinți?

Matinalul de azi a avut ca temă centrală cele mai nasoale chestii pe care le putem moșteni de la părinți. La dezbatere s-a alăturat și prietenul emisiunii „Morning Glory”, Sergiu Floroaia. Subiectul a fost discutat pe larg live la Pro TV, iar, apoi, Vița de Vie a demonstrat că „România Are Sânge De Rocker”

E un fapt știut că nu putem alege în ce familie ne naștem. Părinții se străduiesc să ne dea tot ce au mai bun și să ne lase moșteniri benefice. Totuși, nu întotdeauna se întâmplă să primești numai lucruri bune de la ai tăi. Asta a demonstrat un mic sondaj, pe care realizatory, împreună cu Sergiu Floroaia, l-au dezbătut în direct la Pro TV. 

Iată cele mai interesante răspunsuri, legate de cele mai nasoale chestii moștenite de la părinți.

- Rudele. Așa cum am spus și la început, nu ne alegem familia în care ne naștem. 

- Obiceiurile de sărăcie, precum linsul capacului de la sana sau al foliei de la iaurt.

- Datoriile. Ce să faci? N-ai ce să faci. 

- Traumele. E demonstrat științific că traumele pot fi transmise de la generație la generație. 

- Românismele, precum punga cu pungi sau sticlele de whiskey pe care scrie cu marker negru „țuică” și, desigur, naționalitatea română.

- Anxietatea, ADHD și perii albi.

- Frica „irațională” de a lăsa mâncare în farfurie. Și acum o vizualizez pe mama cu lingura de lemn în mână. 

- Rețeta de șnițel de parizer. 

- Reflexul de a spune „n-am”, înainte ca să termine cineva propoziția.

- Întreținerea. Totuși, Sergiu a făcut observația că, dacă moștenești datorii la întreținere, moștenești și locuința, ceea ce nu e neapărat rău. 

Discuția rămâne deschisă! Voi ce ați moștenit de la ai voștri?

Vița De Vie live la „România Are Sânge De Rocker”

Pe la finalul emisiunii, Vița De Vie a venit să susțină campania „România Are Sânge De Rocker”, menită să încurajeze lumea să doneze sânge, prin intermediul unui concert. Trupa a interpretat și un single nou, „Între Valuri”. 

Într-o săptămână, pe 17 noiembrie, Vița de Vie va concerta la Sala Palatului. Spectacolul e intitulat „Vița de Vie 360” și include personalități distincte ale formației, într-un singur show. ELECTRIC – formula de bază și epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC – o incursiune muzical eclectică spre emoție, pe ritmuri care ajung uneori până la swing și bossa nova, făcută exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, ACU2TIC – varianta minimală, folk, susținută sincer în doar două voci și două chitare, și SIMFONIC – cheia de boltă a trupei și colaborarea cu o orchestră simfonică. Concertul oferă o privire de ansamblu a tuturor elementelor ce alcătuiesc identitatea Viței de Vie, așa cum nu s-a mai văzut până acum: https://kimaro.iabilet.ro/bilete-concert-vita-de-vie-360-81893/.

Morning Glory - 10.11.2023 - Vița de Vie LIVE

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:53

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07