Rock News

Richie Sambora, despre revenirea în Bon Jovi: „Este timpul să o facem”

Chitaristul fondator Bon Jovi, Richie Sambora, a declarat pentru People că „este în discuții” pentru o posibilă revenire în trupă.

Vorbind cu revista, muzicianul a spus vis-a-vis de subiectul reuniunii: „Deci da, cu siguranță s-ar putea întâmpla. Este doar o chestiune de timpul în care este toată lumea pregătită să o facă. Va fi un angajament mare, masiv”.

Cât despre când s-ar putea întâmpla reunirea Bon Jovi, Richie a spus: "Nu sunt sigur. Depinde de oameni, trebuie să fie cum trebuie. Atâta tot”.

„Este timpul să o facem, totuși”, a adăugat el. „Aceasta este aniversarea noastră de 40 de ani, dar mă simt mai tânăr ca niciodată”.

În urmă cu trei ani, Sambora a vorbit despre decizia sa controversată de a părăsi Bon Jovi în 2013 într-un interviu acordat revistei People, spunând că vrea să petreacă mai mult timp cu fiica sa Ava, acum în vârstă de 25 de ani. La vremea respectivă, Sambora a recunoscut că nu a fost o decizie populară, însă nu a avut de ales. Muzicianul, care a fost internat la dezintoxicare în 2007 și 2011 pentru abuzul de alcool și medicamente eliberate pe bază de rețetă, a adăugat că stilul de viață rock and roll și-a lăsat în cele din urmă amprenta.

Sambora, care s-a alăturat grupului Bon Jovi în 1983 și a co-scris majoritatea hiturilor emblematice ale grupului în următoarele trei decenii, nu a susținut niciun spectacol complet cu trupa de când a părăsit turneul „Because We Can”, în urmă cu 10 ani. Mai târziu, a spus că a este de părere că Bon Jovi „ar fi trebuit să facă mai mulți pași pentru a deveni o trupă” și să nu se transforme în „Jon fiind tipul din față și nimic altceva”. Jon Bon Jovi, la rândul său, a susținut că „alegerile” lui Sambora au dus la răcirea relațiilor.

Sambora s-a alăturat Bon Jovi pe scenă în aprilie 2018, la ceremonia de includere în Rock And Roll Hall Of Fame, marcând prima sa reprezentație cu trupa în cinci ani. De asemenea, a apărut alături de grup și basistul Alec John Such, care nu mai cântase cu Bon Jovi din 2001, interpretând împreună favorite ale publicului precum „Livin’ On A Prayer”, „You Give Love A Bad Name” sau „It's My Life”.

Foto: Getty Images/ Guliver.