Program concerte Pain, Enisferum, Eleine, Ryujin și reguli de acces

Trupa suedeză Pain va susține două concerte în România, la București, în Quantic Club în data de 27 octombrie 2023 și la Cluj- Napoca, în /Form Space, în data de 28 octombrie 2023. Cele două concerte fac parte din turneul european I AM ON TOUR, care va cuprinde 17 țări și 33 de orașe. Alături de solistul Peter Tägtgren, pe scenă vor urca Sebastian Tägtgren la tobe, Jonathan Olsson la bass și Sebastian Svalland la chitară.

Share

Formația din Suedia va avea ca invitat special trupa finlandeză Ensiferum. În deschidere vor concerta trupele Eleine din Suedia și Ryujin din Japonia.

Cele două concerte sunt organizate de Maximum Rock și Promusic Events și recomandate de ROCK FM, iar biletele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro, pentru concertul din București aici și pentru Cluj-Napoca aici.

Programul concertului de la București:

20:00 – Acces public

20:30 – 21:00 Ryujin

21:10 – 21:50 Eleine

22:05 – 23:00 Ensiferum

23:30 – 01:00 Pain

Programul concertului de la Cluj-Napoca:

18:00 – Acces public

18:30 – 19:00 Ryujin

19:10 – 19:50 Eleine

20:05 – 21:00 Ensiferum

21:30 – 23:00 Pain

Reguli de acces:

Accesul în zona evenimentului se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro, sau direct de la intrare. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.

Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul general:

Organizatorii informează publicul participant că în cadrul acestui eveniment sunt folosite lumini puternice, care pot afecta persoanele epileptice.

Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar efectuat de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Reguli foto-video pentru publicul general

Este permis accesul publicului cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri, iar în situații extreme supraveghetorii vor scoate persoanele în cauză din zona evenimentului.

Este interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari.

Folosirea blițurilor este strict interzisă.

În zona evenimentului se vor comercializa băuturi alcoolice și non alcoolice, produse alimentare, diverse alte produse (tricouri, CD-uri, etc).

Share