Rock News

Foo Fighters, Megadeth, Bruce Dickinson, printre primii artiști confirmați pentru ediția 2024 a HELLFEST

Foo Fighters, Megadeth, Bruce Dickinson, Royal Blood, Queens Of the Stone Age, Brutus, The Offsping sau All Them Witches sunt printre primii 24 de artiști confirmați pentru ediția din 2024 a Hellfest, care va avea loc în perioada 27-30 iunie la Clisson, Franța.

Organizatorii au anunțat că peste 160 de trupe vor fi anunțate în lineup-ul Hellfest până la finalul anului, promitându-ne că nu vom fi dezamăgiți. 

Hellfest este un festival anual în aer liber și unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din Europa.

După anulările din 2020 și 2021 din cauza pandemiei, Hellfest a revenit în 2022 și s-a desfășurat pe parcursul a două weekenduri, cu șapte zile de spectacole de la multe dintre cele mai mari trupe de metal și hard rock din lume.

În 2023, Hellfest a trecut la un format de patru zile, cu un lineup de peste 200 de trupe pe cele șase scene ale festivalului.

În timp ce Foo Fighters are un întreg turneu în Marea Britanie planificat pentru 2024, Hellfest este singura oprire confirmată pentru Megadeth anul viitor. Dickinson, pe de altă parte, are spectacole solo programate în Mexic și Brazilia în aprilie și mai, așa că festivalul este singurul său spectacol european de anul viitor (de până acum).

Primul val de abonamente de 4 zile s-a vândut în iulie, înainte ca vreunul dintre nume să fie dezvăluit, potrivit site-ului Hellfest. Vânzarea pentru abonamentele de 4 zile va începe miercuri, 25 octombrie.