Rock News

Jared Leto a sărit în gol de pe o scenă înaltă, în fața a mii de spectatori

Jared Leto, solistul Thirty Seconds To Mars, e celebru pentru nonconformismul său și pentru faptul că e amator de senzații tari. Artistul a marcat o intrare curajoasă la un concert în Austin, când a sărit de pe acoperișul scenei, weekendul acesta, în fața miilor de spectatori, nefiind la prima experiență de genul acesta

Sâmbătă, actorul din „Suicide Squad”, în vârstă de 51 de ani, a făcut bungee jumping de pe scenă, în timpul spectacolului trupei sale de rock, Thirty Seconds to Mars, la Festivalul Austin City Limits din Austin, Texas. Într-un videoclip postat pe pagina de Instagram a lui Leto, vedeta a fost întâmpinată cu urale în timp ce stătea deasupra acoperișului scenei cu brațele deschise. După ce a strigat în microfon, a sărit pe platforma de la sol pentru a se alătura trupei sale.

Natura neînfricată a lui Leto nu e ceva nou. În septembrie, a fost văzut urcând o clădire de cărămidă din New York, fără ham. Starul „Haunted Mansion” fusese într-o plimbare cu bicicleta când a făcut o pauză și a urcat câțiva metri, potrivit Page Six. Acest moment a venit după ce a escaladat zidul unui hotel din Berlin în iunie. Trecătorii l-au filmat pe actor urcând la al doilea etaj al clădirii de piatră, înainte de a se întoarce în siguranță la pământ. Leto este un pasionat de alpinism, drumeții și de ieșitul în natură. În august, a postat o serie de fotografii cu el însuși bucurându-se de ceva timp în sălbăticie pe Instagram.