Rock News

Eșarfa-patură virală a lui Lenny Kravitz se întoarce pentru lansarea contului de TikTok

Lenny Kravitz s-a alăturat oficial TikTok în acest week-end și nu a fost pentru a ne oferi lecții de chitară online. Clipul îl înfățișează purtând eșarfa-pătură despre care a vuit internetul în urmă cu 10 ani.

Eșarfa uriașă a lui Kravitz a fost văzută pentru prima dată în 2012, iar fotografiile cu el purtând-o au căpătat între timp o viață proprie.

Lenny Kravitz și-a apărat fularul imens în emisiunea lui Jimmy Fallon acum câțiva ani. Fallon l-a numit pe Kravitz - de 54 de ani atunci - "the coolest kid in school", ceea ce ne dă o idee despre tonul interviului. Evident, Fallon a deschis și subiectul fularului, cerându-i lui Kravitz să explice ce s-a întâmplat.

Printre râsete, Lenny Kravitz a spus că nu știa că vor fi paparazzi. 

„Locuiesc în Bahamas, sunt obișnuit cu vremea caldă și, vezi tu, a trebuit să merg la magazin. Cumpăram niște alimente. M-am gândit să-mi pun o eșarfă mică, ca să-mi protejez gâtul, și asta e eșarfa pe care o aveam”.

Apoi a recunoscut dimensiunea tot mai mare a eșarfei în meme-uri de-a lungul anilor, spunând: „Totuși, asta e problema cu internetul, asta este problema. Fularul devine din ce în ce mai mare... și mai mare... și mai mare...”.

În cazul în care nu ați fost prin preajmă sau pe internet în 2012, trebuie să știi că s-au făcut multe glume despre eșarfă.





Oamenii iubeau pătura și eșarfa iubea oamenii. Avea chiar și propriul cont de Twitter.