Morning Glory

Morning Glory, Morning Glory / S-au întors realizatory!

Azi-dimineață, a început un nou sezon al matinalului „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, iar realizatory s-au întors cu forțe proaspete, invitați și concursuri la microfoane

În această dimineață am putut auzi primul „Bonjurică!” al acestui sezon „Morning Glory”. Răzvan Exarhu, Silvia Trașcă și Mihai Vasilescu au revenit în studioul Rock FM cu mult avânt, pentru cel de-al șaselea an al matinalului. 

„Dăm flash-uri la toate emisiunile de matinal din România!” – Răzvan Exarhu

Un nou sezon trebuie inaugurat cum se cuvine, cu cei mai tari invitați. De aceea, Sergiu Floroaia, Mihai Virgolici de la Karpatia Horse Show și Dan Badea, venit, evident, pe interes, așa cum a spus Răzvan, și-au făcut apariția la radio. 

Primul invitat al dimineții a fost, desigur, cel care promovează o disciplină pentru oameni matinali. Mihnea Vigolici a venit să vorbească despre cel mai important eveniment ecvestru al anului, „Karpatia Horse Show 2023”. Proiectul e la a opta ediție, iar anul acesta include și concursul de calificări la cursele de călărie, la Jocurile Olimpice 2024.

 

Vor participa călăreți din toată lumea. Câteva țări menționate de invitat sunt Ecuador, Finlanda, Austria, Portugalia, Spania, Elveția, Cehia și Bulgaria.

„Caii nechează diferit în Bulgaria, cu „-tătă” la final?” – Răzvan Exarhu

Obstacolele vor fi și ele spectaculoase și dificile, cu înălțimi de 1,20 m și cu 1,50 în lățime. 

Totodată, sărbătoarea ecvestră va include și seri de concerte. Le urăm succes tuturor călăreților!

După ce au pus țara la cale și au vorbit despre problemele care contează cu adevărat în țara noastră, realizatorii au mai primit un musafir. Dan Badea a făcut și el o vizită, pentru a vorbi despre spectacolul său, „Rău Vegan”, care va avea loc pe 5 octombrie, la Sala Palatului. Numărul de stand-up nu va fi doar despre de-ale gurii, ci se va concentra și pe lucrurile care îl fac pe comediant să se simtă nostalgic. Pentru un stil de viață sănătos, consumați comedie!

Putem spune că sezonul nou „Morning Glory” a început cu dreptul! Bine ați revenit, gloryoșilor!

Ascultați episodul integral, sub formă de podcast, pe rockfm.ro!


Morning Glory - 21.09.2023 - Au revenit realizatory!

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:31:37

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07