Pain revine în România în cadrul turneului „I Am On Tour”

Trupa suedeză Pain va susține un concert la București, în Quantic Club, pe 27 octombrie 2023, urmat de unul la Cluj Napoca, @ /Form Space, o seară mai târziu. Concertul face parte din turneul european „I Am on Tour”, care va cuprinde 17 țări și 33 de orașe. Alături de solistul Peter Tägtgren, pe scenă vor urca Sebastian Tägtgren la tobe, Jonathan Olsson la bass și Sebastian Svalland la chitară.

Share

Formația din Suedia va avea ca invitat special trupa finlandeză Ensiferum, iar în deschidere formațiile Eleine (Suedia) și Ryujin (Japonia).

Pain este un proiect muzical din Suedia care amestecă tonalitățile heavy metal cu influențe din muzica electronică și techno. Proiectul a început ca un hobby pentru solistul Peter Tägtgren, a cărui idee a fost să fuzioneze muzica heavy metal cu influențele electro-industriale și techno inspirate din anii 1980. Tägtgren este și vocalistul/chitaristul trupei Hypocrisy și producătorul propriilor studiouri, The Abyss. Până în prezent, formația Pain a lansat 8 albume de studio.

Ensiferum este o trupă folk metal din Helsinki, Finlanda. Membrii trupei se autoetichetează drept melodic folk metal. Formația Ensiferum a fost fondată în 1995 de Markus Toivonen (chitară), Sauli Savolainen (bas) și Kimmo Miettinen (tobe). În anul următor, Jari Mäenpää a fost luat în trupă ca cântăreț și al doilea chitarist. Până în prezent, trupa a lansat 8 albume de studio și 2 EP-uri. Cel mai recent album Ensiferum este Thalassic , lansat în 2020.

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:

89 lei – Acces General / Earlybird (reducere pt. primele 50 bilete) – Sold Out!

109 lei – Acces General / Presale Ticket 1 (reducere pt. următoarele 100 bilete)

129 lei – Acces General / Presale Ticket 2 (preț redus până la data de 26.10.2023)

150 lei – Acces General / Normal Ticket (în ziua evenimentului)

* Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.

** Taxa de procesare nu este returnabila.

***Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

Share