Rock News

Alin Coiotu’ Dincă ne-a invitat de ziua lui la concertul Trooper Simfonic – 19 noiembrie, la Sala Palatului!

Alin Coiotu’ Dincă a venit în „Rock Driver, cu Cristian Hrubaru” cu doar o zi înainte de ziua sa de naștere, prilej cu care i-am cântat „La mulți ani” și am vorbit despre ceea ce el descrie ca fiind „cel mai amplu concert Trooper ever”. Așa că luați-vă bilet și hai să ne vedem pe 19 noiembrie la Sala Palatului!

Pentru că ziua lui a picat sâmbătă, 16 septembrie, Cristian Hrubaru a profitat vineri, 15 septembrie, de ocazie și l-a avut invitat pe colegul nostru Alin Coiotu’ Dincă la emisiune „Rock Driver”, unde i-am cântat „La mulți ani!” din tot sufletul nostru!. Poate într-o bună zi va afla lumea și de unde vine porecla sa „Pablito”, de care Hrubaru se amuză pe cinste. O lăsăm pe o dată viitoare! Ce e și mai important de vorbit în perioada asta e concertul Trooper Simfonic, de la Sala Palatului, pe 19 noiembrie, care se apropie rapid și pentru care biletele se vând la fel de rapid. 

O orchestră de 50 de persoane va urca alături de Trooper pe scena Sălii Palatului toamna asta, într-o adevărată desfășurare de forțe. Băieții au pregătit foarte multe piese speciale, extrem de grele, pe care le-au reorchestrat și adaptat simfonic pentru ceea ce Coiotu’ descrie ca fiind „cel mai amplu concert” pe care l-au pus vreodată în scenă în cei peste 25 de ani de carieră. Trooper au avut primul proiect simfonic în 2009, cu ocazia lansării albumului „Vlad Țepeș - Poemele Valahiei", însă într-o formulă mult mai restrânsă. De data asta, show-ul de aproape două ore va include „O viață este prea mult”, „În ziua a opta” și chiar „Rădăcini de dor”, o piesă care are peste 18 minute. 


Băieții pregătesc și un set de invitați speciali. Nu vor să zică nimic încă despre cine urmează să urce alături de ei pe scena Sălii Palatului, pe 19 noiembrie, însă Hrubaru a avut metodele sale de a ne da două indicii. Acesta s-a arătat vizibil interesat să știe dacă trupa va face repetiții și cu invitații. Oare de ce?! În plus, în exclusivitate, bikerul nostru a vrut să știe de la Coiotu’ care sunt șansele să îl vedem pe maestru alături de ei pentru a cânta „Maturizare”. Acesta i-a răspuns că se lucrează la asta. „Ar fi un moment important”, a mărturisit Alin. 

Dacă n-ați apucat să vă luați încă biletele pentru Trooper Simfonic, pentru că tocmai a fost ziua lui de naștere, e cel mai bun moment să-i faceți un cadou și să vă confirmați locul pentru a fi alături de băieți și invitații lor speciali la Sala Palatului, pe 19 noiembrie. Ne vedem acolo!