Muzici de la UNFINISHED: de la experimentale, blues și pop de ăla care te face să dansezi, până la muzică de meditație și DJ set-uri multidisciplinare

Mai sunt nouă zile până când o seră istorică, o casă de patrimoniu de 151 de ani și o grădină urbană din inima Bucureștiului vor deveni laborator de idei și experimente în jurul tăcerii. Festivalul multidisciplinar UNFINISHED se întâmplă în weekendul 22-24 septembrie, în House of Ideas (Casa Universitarilor - str. Dionisie Lupu 46) și spațiile ei satelitare, iar timp de trei zile te poți bucura de experiențe, conversații, momente artistice, instalații, sesiuni de wellness, celebrele reuniuni în jurul mesei, degustări de vin și conversații în jurul focului.

Share

Sunt doar 3141 de locuri în festival  și singura modalitate de acces este să cheltui un pic de timp pentru a aplica: apply.unfinished.ro

Și acum, ce ne interesează pe noi: Ce muzici poți asculta la UNFINISHED! 

Fiind un festival multidisciplinar și line-up-ul muzical este un carusel divers care este greu de categorisit. De la experimentale, blues și pop de ăla care te face să dansezi, până la muzică de meditație și DJ set-uri imersive. 

ODAYA este un proiect muzical care sfidează orice categorie. Cu o multitudine de influențe, John îmbină blues, soul, R&B și house pentru a crea un sunet complet unic. Rezultatul este un val sonor care oferă o experiență muzicală greu de uitat. În UNFINISHED, Odaya va concerta singur, în duo-ul numit Lumen Craft și va crea coloana sonoră a performance-ului oferit de Rafaela Sahyoun și dansatorii ei. 


LEXIS este fondatorul Music is My Sanctuary și crede în puterea transformatoare a muzicii. Un împătimit al vinilurilor, Lexis crează selecții muzicale pentru branduri, spații și proiecte culturale. Este convins că schimbul cultural centrat pe oameni și nu pe algoritmi este magic iar asta face ca seturile sale să fie un adevărat spectacol. În UNFINISHED o să-i poți explora muzica într-un super sound walk și într-un DJ set nocturn. 


DARADAIK este despre curiozitate și pasiune pentru muzică. O fuziune experimentală între un violoncel și două handpan-uri, noul combo internațional explorează un întreg puzzle de teme personale. Compoziții proprii, puțină improvizație, mult necunoscut și niciun regret, DARADAIK promite să fie o descoperire cel puțin interesantă. 

The Hanuman Project te invită să li te alături într-o călătorie spirituală care îmbină mantre, ritmuri și sunete perfecte de hrănit suflete. Muzica lor devine un ritual ce reușește să facă orice ascultător să cânte și să danseze. Cu accent pe participarea colectivă, spectacolul The Hanuman Project promite să fie o experiență vibrantă și spirituală.

https://www.youtube.com/watch?v=cJUy2HWuSSE

Tobi Ibitoye aduce vocea sa profundă și prezența lui carismatică pe scena festivalului. Setul lui acustic din cadrul festivalului va fi ca o mini-călătorie prin UNFINISHED văzută prin ochii și vibe-ul indie-pop al lui Tobi. 


Corvin Cristian - dacă dai căutare după Corvin Cristian pe youtube îți garantez că vor apărea interviuri și conversații despre design și arhitectură. Așa că dacă ești curios ce ar avea de zis un arhitect în fața platanelor, UNFINISHED este locul în care să afli. Arhitect cu o înclinație pentru design interior inovator, Corvin va aduce pe scenă o combinație unică de eclectism și ironie pe care o găsim și în munca sa arhitecturală.    

Anthony Burrill - sau poate ești curios ce muzici ar pune un designer grafic. Cunoscut pentru mesajele sale puternice și pozitive, Anthony va surprinde publicul UNFINISHED cu un workshop de typography, un talk și …un DJ set. 

Așa că, indiferent că ești un fan al sunetelor experimentale, al ritmurilor spirituale sau al experiențelor audio-vizuale imersive, UNFINISHED are câte ceva pentru fiecare. Aplică ca să te bucuri de acest carusel sonor: apply.unfinished.ro. Ai timp până pe 15 septembrie. 

Share