Rock News

Ozzy Osbourne își dorește un ultim concert

Într-o conversație sinceră cu revista Rolling Stone, soția lui Ozzy Osbourne, Sharon, și fiica lui, Kelly, au vorbit despre decizia recentă a lui Ozzy Osbourne de a se retrage din lineup-ul viitorului festival Power Trip. Vorbele lor aruncă o lumină asupra tulburărilor emoționale pe care Ozzy le traversează, în timp ce singura sa dorință rămâne aceea de mai urca pe scenă încă o dată.

Kelly Osbourne și-a exprimat tristețea profundă cu privire la situație, spunând că „este sfâșietor să vezi că tot ce își dorește este doar încă un concert”. Sharon Osbourne a subliniat și dezamăgirea pe care soțul său a avut-o când a trebuit să anuleze reprezentația de la Power Trip: „Ozzy a vrut să participe la acel festival unde sunt toți prietenii săi. Este sfâșietor pentru el să-i vadă pe toți mergând, iar el să rămână acasă”.

Festivalul reprezintă nu numai o șansă de a cânta, ci și o oportunitate de a reconecta cu muzica și cu oamenii care au reprezentat o parte semnificativă a vieții și carierei lui Ozzy.

Kelly Osbourne a detaliat despre disponibilitatea lui Ozzy de a urca pe scenă, subliniind: „Ar putea să o facă chiar acum dacă s-ar așeza pe un scaun pentru că cu vocea încă stă bine; nu e nimic în neregulă cu vocea.”

Locul rămas liber prin neprezentarea lui Ozzy Osbourne la festival va fi luat de Judas Priest, care va concerta pe aceeași scenă cu Guns N' Roses, AC/DC, Metallica, Tool și Iron Maiden. Power Trip,  organizat de fondatorii Coachella, Goldenvoice, este programat să aibă loc în perioada 6-8 octombrie, în California și urma să marcheze reîntoarcerea la spectacole live a lui Ozzy Osbourne.

În noul episod al The Osbournes Podcast, care a avut premiera marți (12 septembrie), Ozzy Osbourne a oferit o actualizare asupra sănătății sale, dezvăluind că urmează să fie supus unei a patra intervenții chirurgicale din cauza rănilor pe care le-a suferit când a căzut, în 2019 și după un accident de ATV din 2003. De asemenea, este programat să facă o injecție epidurală pentru a calma durerea pe care o suportă în prezent.


Foto: Getty Images/ Guliver.