Rock News

Trupa Diablo Swing Orchestra va concerta pentru prima dată în România

Trupa Diablo Swing Orchestra va concerta pentru prima dată în România pe data de 15 septembrie 2023, în Club Quantic.

Diablo Swing Orchestra este o trupă muzicală remarcabilă, originară din Suedia, cunoscută pentru amestecul lor unic și inovator de genuri muzicale. Această experiență sonoră neobișnuită combină elemente de swing, metal, rock progresiv și operă într-un mod care a cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume.
Cu o abordare muzicală creativă și o interpretare live impresionantă, Diablo Swing Orchestra oferă o experiență concertistică de neuitat.
Concertul din Club Quantic de pe 15 septembrie va fi o oportunitate unică pentru publicul român să se bucure de acest act muzical extraordinar. Trupa va aduce pe scenă un spectacol plin de energie și pasiune, interpretând piese din repertoriul lor captivant, inclusiv melodii de pe albumele lor de succes, cum ar fi "Pandora's Piñata."
Trupa DSO este formata din opt muzicieni: Daniel Håkansson - chitară și voce, Pontus Mantefors - chitară și voce, Andy Johansson – bass, Johannes Bergion - vioară și mandolina, Daniel Hedin – trompetă, Martin Isaksson - trombon și clarinet, Kristin Evegård - voce 
Pana in prezent, trupa a lansat cinci albume full-length si a contribuit cu piese la diverse compilatii, consolidându-și astfel influența și prezența în industria muzicală.
Data: 15 septembrie 2023 
Ora: 19:00 
Locația: Club Quantic, București
Bilete aici.
Eveniment organizat de Maximum Rock & Promusic Events, partener ROCK FM.