Rock News

Noul album al lui Judas Priest este aproape gata

Vorbind cu Metal Magnitude, chitaristul Richie Faulkner a spus că albumul a fost înregistrat și se află acum în faza de mixare.

Faulker mai spune că el și trupa sunt foarte conștienți de cât de sus a fost stabilită ștacheta cu „Firepower”, dar nu pare deosebit de îngrijorat de capacitatea lui Judas Priest de a o depăși.

Potrivit lui Faulkner, acesta nu are un răspuns definitiv cu privire la posibila dată de lansare. Cu toate acestea, el a dezvăluit că Judas aproape a terminat de înregistrat, menționând că a fost în Phoenix acum câteva săptămâni cu Andy Sneap și Halford pentru voce.

„Este extraordinar să auzi acea voce cântând noi piese Priest - acea voce cu care am crescut - cântând noi piese Priest”, a continuat el. "Este o poziție privilegiată, într-adevăr. Sunt incredibil de recunoscător că beneficiez de ea".

Evoluția muzicală a Judas Priest va fi prezentată într-un nou album

Rob Halford a vorbit cu și el cu postul de radio SiriusXM, Mark Strigl, confirmând că evoluția muzicală a trupei va putea fi văzută pe noul album, sugerând că acesta este mai progresiv din punct de vedere muzical decât „Firepower”. Halford a adăugat și că doresc un caracter distinctiv, deoarece încearcă din răsputeri să nu reproducă niciun album la care au lucrat deja.