Rock News

Invitație deschisă la „Toboșariada”, în direct la „Rock Driver”

Cristian Hrubaru a luat legătura, în direct la „Rock Driver”, cu Petran Paveliuc, organizatorul fenomenului „Toboșariada” pentru a discuta despre ce presupune un astfel de eveniment

„Toboșariada”, un eveniment-fenomen la noi în țară, va avea a doua ediție anul acesta la Iași. Anul trecut, în inima Moldovei, s-au adunat 50 de toboșari, care au interpretat la unison un repertoriu de zece piese. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la 100 de participanți. Petran Paveliuc, inițiatorul proiectului, a intrat în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” astăzi pentru a vorbi despre eveniment și pentru a da câteva detalii despre cum pot participa toboșarii. 

Inspirația i-a venit de la două evenimente de acest gen, „Pune mâna pe chitară” și unul din străinătate. Probabil mulți dintre noi am dat de filmarea celebră de pe YouTube de la evenimentul „Rockin’1000”.

Pe 31 august, participanții își vor instala setul de tobe în Parcul Expoziției din Iași și vor interpreta 10 cântece de succes. Iată lineup-ul de anul acesta!


Tobele sunt un instrument mai dificil, mai greu de transportat, însă Petran a menționat un aspect important. Acesta a precizat că tobele se aduc de acasă, deci toboșarii pot face și cu schimbul pe un set, în caz că numărul instrumentelor depășește numărul de participanți. Scopul organizatorilor e ca, de la an la an, să crească numărul de muzicieni și să iasă din ce în ce mai frumos. Mai multe detalii găsiți pe paginile oficiale ale „Toboșariadei”: Facebook și Instagram.

Rock Driver - 16.08.2023 - Petran Paveliuc, despre „Toboșariada”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:09:32

Rock Driver - 25.07.2024 - Adrian Sîrbu, de la Legio Phoenix MC Suceava, despre „Bucovina Motorfest 2024”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:42

Rock Driver - 16.07.2024 - invitat Bogdan Trîmbaciu, de la „Posada Rock Festival”, despre evenimentul de anul acesta

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:46

Rock Driver - 04.07.2024 - Mihai Mugescu, despre rutele alternative către „Open Air Blue Festival”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:30