Rock News

Trupa de rock alternativ Lunatic a lansat videoclipul „Fluturaș”

Trupa Lunatic ne-a adus zâmbetul pe buze la finalul lunii mai cu videoclipul piesei „Nu mai fi sărac!”. Recent ne-au făcut din nou să râdem, de data asta, de cât de împiedicați putem fi, atunci când ne îndrăgostim, prin clipul muzical „Fluturaș”

Se spune că nimeni nu uită prima iubire. Trupa Lunatic spune că nu putem uita cât de stângaci putem fi atunci când ne îndrăgostim, oricât de mult am încerca. Mai mult, formația propune să nu ne luăm prea în serios la capitolul acesta. De aceea, „lunaticii” au lansat un nou videoclip, pentru piesa „Fluturaș”, o comedie jucăușă, în care membrii trupei, îndrăgostiți de antrenoarea de fitness, jucată de Flavia Mihășan, trag prea mult de ei, se împiedică, visează cu ochii deschiși și tremură de febră musculară, încercând să o impresioneze. 


Piesa face parte din viitorul album „Omul din Stele”, pe care trupa Lunatic îl va lansa la toamnă. Se bazează pe o experiență personală a solistului, Cătălin Constantin. Atmosfera cântecului e ușoară, de vară, veselă și ne îndeamnă la chicote. 

Am luat legătura cu membrii trupei, pentru a afla mai multe detalii despre cum au decurs filmările. Iată ce au avut de spus despre experiența de a colabora cu Flavia Mihăișan.

„Videoclipul piesei a fost conceput și realizat de către Ștefan Lungu și îi arată pe membrii trupei care, dezvoltând o pasiune pentru antrenoarea de fitness, se supun la o serie de exerciții pentru care nu sunt deloc pregătiți.

Rolul principal, al antrenoarei, e interpretat devedeta  Flavia Mihășan, cunoscută de la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, precum și pentru trecutul său în lumea dansului sportiv, a tehnicilor de yoga etc.

Colaborarea cu Flavia, din punctul nostru de vedere, a fost, probabil, cea mai amuzantă și distractivă filmare. Flavia as-a integrat foarte rapid în grup, a râs împreună cu noi și, la un moment dat, și de noi - având în vedere felul în care ne-am costumat.


Putem spune că am lucrat foarte ușor, de parcă ne-am cunoscut cu ceva timp înainte”, a declarat trupa Lunatic.

Eu am urmărit pentru prima dată videoclipul în metrou, în drum spre casă. A fost foarte greu să nu mă fac și eu de râs, încercând să mă abțin din a izbucni în chicote, într-o aglomerație sufocantă. Iată cum, din nou, Lunatic ne amintește că, dacă schimbăm punctul de vedere, viața poate fi mult mai amuzantă. Ia o pauză din a te lua prea în serios, vizionând videoclipul „Fluturaș”!

Rămâneți la curent cu activitatea trupei Lunatic pe Facebook și Instagram!