Concertul live al ansamblului vocal-instrumental Andi Moisescu & The Peltics

E frumos să te trezești dimineață cu un cântec de suflet, de aceea, realizatory l-au invitat pe Andi Moisescu la matinal și au încântat ascultătorii cu interpretarea piesei „Am bicicletă”

Share

Cu un cântec încărcat de veselie, parcă altfel sorbi din cafelutsă. Andi Moisescu & The Peltics știu rețeta pentru o dimineață de succes. Au întregit trupa în studioul Rock FM azi-dimineață și au dat drumul la o cântare la care, asemenea unui foc de tabără din Vama Veche, au participat toți pelticii din țară. Live de la radio, transmisă pe ondulatoare, ukulele și prăjitoare de pâine, gloryoșii și invitatul lor au cântat inedita „Am bicicletă”. E o piesă cu inspirație de basm, despre cum Făt-Frumos călătorește spre Ileana pe șa, dar fără cal. 

În componență, Andi la ukulele și voce, Lăzvy la ukulele și voce și Mâhăi la chitară și voce. Momentul a fost atât de bine realizat, încât ascultătory au trimis și ei variantele lor. Se pare că The Peltics e, de fapt, o formație mult mai numeroasă. Ansamblul vocal-instrumental a cântat până s-a dezacordat de-a binelea, pentru că au inclus mai multe variante ale piesei: „Am laringită”, „Amigdalită”, „Am înghețată” și multe altele. 

Muzica, însă, vorbește de la sine, așa că e musai să ascultați emisiunea din această dimineață, la noi pe site, sub formă de podcast!


Morning Glory - invitați Andi Moisescu și Andreea Alexandru, medic primar medicină de laborator

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:42:06
Podcast

Morning Glory - 29.11.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:41
Podcast

Morning Glory - 28.11.2023 - ȘTEFAN NANU & DR. GABRIEL GORUN

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:20
Podcast

Morning Glory - 27.11.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:09:30
Podcast
Share