Rock News

Frank Carter & the Rattlesnakes, hardcore punk la superlativ la Electric Castle 2023

Electric Castle prezinta „Hidden Gems” la Rock FM. In fiecare vineri, de la ora 15:00, în programul lui Lucian Boariu, „Rock This Way”.

La orice ediție Electric Castle, există headliners, artiști de care, chiar dacă nu-s în selecțiile tale, sigur ai auzit de la prieteni, din social media, sau pe heavy rotation la posturile de radio. Dar există artiști ce au foarte multe de spus în muzică, chiar dacă industria nu i-a declarat (încă) superstaruri.

La Electric Castle ai șansa să descoperi nume ce fac muzică altfel, din toate genurile și din toate țările. Ce-i unește este calitate muzicii pe care poți s-o descoperi acum, la Rock FM.

Hidden gems of Electric Castle – e pentru cei care iubesc să exploreze dincolo de mainstage și să spună „i-am văzut live, când încă nu știau decât puțini de ei.

Frank Carter & the Rattlesnakes

  • Frank Carter a fondat proiectul „Frank Carter and The Rattlesnakes” în 2015, după ce a cântat în trupele Gallows și Pure Love
  • chiar dacă e britanic, influențele de hardcore punk le-a luat de la americani
  • show-urile lui sunt foarte imprevizibile, dar pune accent pe siguranța comunității 
  • “What I do want to happen is for everyone who does come to our shows to feel safe and secure – even though they’re among thousands of strangers”, a declarat pentru Kerrang!
  • au fost în turnee cu Foo Fighters și Bring Me the Horizon 

De ce să-i vezi live la Electric Castle 2023: muzica lor vorbește despre tatuaje, sex, fun, dar si pericolul consumului de droguri si despre probleme de mental health. 

FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES concerteaza la EC pe 23 iulie.

Program pe zile, aici.

Bilete, aici.