Rock News

Cristian Hrubaru despre noul single Bucium: „Sfârșitul nu e acolo! Se poate trece peste așa ceva”

„Frica” se numește noul single al trupei Bucium, ascultat azi în primă audiție la #RockFM, în emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”. Piesa vorbește despre fricile, anxietățile și problemele care ne macină psihicul

Piesa pe care Andi Dumitrescu a lansat-o oficial în emisiunea lui Cristian Hrubaru de la Rock FM e primul extras de pe viitorul material discografic al formației Bucium. Într-o discuție, în direct, avută prin telefon, Andi ne-a povestit mai multe despre ce ascunde „Frica” în spate și despre când ar trebui să auzim noul disc.

Conform solistului Bucium, noul album de studio nu are încă un nume și ar trebui să ajungă la fani în luna decembrie. Acesta a confirmat că două piese sunt finalizate, dintre cele opt care se vor regăsi în setlist. Tot el a adăugat că speră să găsească suficient timp și energie pentru a sta în studio, între numeroasele concerte pe care le are vara asta, pentru a termina materialul până la toamnă. 

Mă faci să plâng în emisiunea asta! De 30 de ani fac emisiuni la radio și n-am plâns niciodată”, a spus, puternic emoționat, Cristi în emisiunea de azi, de la Rock FM. Reacția vine în urma explicației și mesajului pe care Andi Dumitrescu le-a transmis despre piesă celor cărora li se adresează. „E un single despre fricile pe care le-am observat la niște prietenii apropiați și de acolo a venit ideea piesei”, ne-a mărturisit solistul. Fără să stea pe gânduri, Hrubaru a întrebat: „Știi că azi e ziua prietenului nostru comun?”. La care răspunsul lui Andi a fost: „Da, exact la el mă refeream. Întotdeauna există o frică foarte alimentată care ajunge să-ți controleze viața. Mesajul nostru e pentru acești oameni care se luptă cu anxietăți și cu probleme de sănătate mintală și e o încurajare că în spatele acestor frici nu există, de cele mai multe ori, nimic. Poți învinge!” 

Momentul a fost unul copleșitor pentru rockerul-șef, care a trecut repede la prima audiție, în direct, a piesei. Nu înainte de a adăuga, totuși: „Cum spunea și solistul de la Imagine Dragons: Vorbiți! Mergeți la specialiști! Nu luați totul asupra voastră! Credeți-ne, sfârșitul nu e acolo! Se poate trece peste așa ceva.

Rock Driver - 31.05.2023 - invitat Andi Dumitrescu (Bucium) despre și cu noul single FRICA, primul de pe viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:08:34

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10