Rock News

A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023

Ghidul realizat de către Zile și Nopți a apărut în print, într-un tiraj de 30.000 exemplare, cu distribuție gratuită în București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea

Festivalurile din România sunt prezentate și online pe www.zilesinopti.ro/festivaluri. În ghidul online sunt prezentate peste 120 de festivaluri și lista este deschisă.

În ghidul tipărit festivalurile sunt prezentate în funcție de specificul lor: festivaluri de muzică, festivaluri de artă, festivaluri de film și lifestyle. 

Citește AICI ediția tipărită a ghidului festivalurilor din România


Oportunităţile festivaliere din acest an sunt extraordinar de numeroase şi de variate, iar potenţialul de memorabilitate al experienţelor pe care le oferă fiecare trebuie cântărit cu grijă, astfel încât acest ghid Zile şi Nopţi al festivalurilor se poate dovedi un companion util în alegerea evenimentelor înspre care ne îndreptăm pe parcursul următoarelor luni din 2023”, spune Ioan Big, publisher Zile și Nopți.

Ghidul Festivalurilor din România este un proiect special Zile și Nopți, susținut de radiourile festivalurilor, Kiss FM și Rock FM.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.