Rock News

Trupa Lunatic a lansat videoclipul cinematografic „Nu mai fi sărac!”

Formația de pop-rock Lunatic ne propune o călătorie mult prea familiară în sediul unei instituții fictive, prin videoclipul lansat azi-dimineață „Nu mai fi sărac!”

Trupa Lunatic lansează  single-ul „Nu mai fi sărac!”, o piesă plină de umor cu un videoclip neconvențional, de peste opt minute. Acest nou single continuă seria ironiilor transpuse în versuri de băieți, de la Lunatic, inițiată în anul 2021 odată cu lansarea hitului „Fericiți în România”. 

Versurile noului single sunt o colecție de truisme într-o abordare lirică amuzantă. Versuri precum „Tot de ai de făcut acum e să nu mai fi sărac!” fac din cea mai nouă piesă a băieților de la Lunatic un produs muzical  care te face să râzi cu poftă. 

„Dacă am fi știut cum să nu mai fim săraci, probabil aplicam și noi rețeta. Dar știți cum e, cel mai bun mod de a învăța ceva este să-i înveți pe alții”, a declarat amuzat Cătălin Constantin, solistul vocal al trupei.


„Nu mai fi sărac!” are un videoclip-pamflet cinematografic de peste opt minute în regia lui Ștefan Lungu, în care sunt prezentate situații și dialoguri într-o instituție fictivă (dar cu multe elemente familiare, pe care românii sunt obișnuiți să le vadă atunci când merg la ghișeu, „la stat”). Personajul principal al videoclipului este jucat chiar de unul dintre fanii trupei, alături de membrii acesteia și de câțiva prieteni. Piesa „Nu mai fi sărac!” va fi inclusă pe albumul „Omul din Stele”, pe care trupa Lunatic îl va lansa în toamna acestui an, producția fiind semnată de către Victor Panfilov, Real Sound & Vision.

Am urmărit videoclipul în metrou, în drum spre birou. Mare greșeală! Nu m-am putut opri din chicotit. Povestea de umor a personajului principal, Pârlitu Aurel, la ghișeu, însoțită de versurile ironice pline de haz, pot pune un zâmbet pe fața oricui. Nu îmi pot imagina cât de mult s-a râs în timpul filmărilor. Toți arată de parcă s-au distrat de minune în timp ce înregistrau. 


Lunatic e o trupă de pop-rock din București înființată în anul 2020. Printre reușitele trupei se numără apariții la tv și radio, concerte împreună cu trupe precum Mono Jacks, Luna Amară, organizarea unui festival de rock pentru trupe la început de drum și o serie de videoclipuri cu celebrități, cum ar fi Laura Cosoi.