Rock News

Foo Fighters va lansa miercuri al doilea single de pe viitorul album

Luna trecută, formația Foo Fighters a lansat „Rescued”, primul single de pe primul album fără regretatul toboșar Taylor Hawkins, iar ieri au indicat pe rețelele sociale că, pe 17 mai, îl vor scoate al doilea

După ce au debutat în aprilie cu noua piesă „Rescued” de pe viitorul album „But Here We Are”, Foo Fighters vor lansa miercuri, pe 17 mai, cel de-al doilea single. Formația a distribuit online un clip scurt cu un extras a cappella al noii piese, iar fanii și-au arătat deja încântarea pe rețelele de socializare. 

În fragmentul audio de 25 de secunde, se aude vocea sensibilă a lui Dave Grohl, interpretând o melodie care a urmărit armonii vocale, comparate cu stilul consacrat The Beatles. 

Pe rețelele de socializare, trupa a distribuit un clip video care afișează versurile pe ecran scrise de mână, indicând faptul că piesa completă va fi lansată la mijlocul săptămânii.

Foo Fighters va reveni pe scenă luna aceasta, începând cu 24 mai, urmând să concerteze în Europa, SUA și America de Sud pe parcursul anului. În prezent, trupa nu a oferit nicio confirmare cu privire la cine a tras tobele pe noul album sau cine îl va înlocui pe Hawkins pe termen lung în trupă.