Rock News

Cei mai mari fani Metallica s-au întrecut în cunoștințe la Rock Driver

Ieri după-amiază, cei doi super-fani Metallica, aleși la „Rockaholic cu Ciprian Muntele” și „Rock Driver cu Cristi Hrubaru”, au venit în studioul Rock FM pentru proba finală. Marele premiu – o invitație dublă la concertul Metallica din Paris

Universal Music a dat Rock FM-ului o misiune importantă, să trimită cel mai bun cunoscător al istoriei Metallica la concertul legendelor rock de la Paris, de pe 19 mai. În primă fază, fanii au avut de răspuns în emisiunile „Rockaholic cu Ciprian Muntele” și „Rock Driver cu Cristi Hrubaru” la următoarea întrebare: „Ce ai face ca să ajungi la concertul Metallica de la Paris?”

Câștigătorul de la „Rock In The Morning”, Lucian Miron, a spus că ar merge în mâini până la Paris ca să îi vadă pe idolii săi, asta după în jur de 40 de concerte Metallica la care a participat până acum. Silviu Tița, câștigătorul de la „Rock Driver”, a câștigat cu răspunsul: „Mi-aș tatua chipul soacrei pe piept”. Azi, în studio, am aflat că Silviu nu are încă o soacră, dar sperăm că viitoarea va fi blândă. 

Așa au ajuns cei doi la noi, în emisiunea „Rock Driver”, unde s-au așezat cuminți la masă și au așteptat să afle regulile concursului. Cristi Hrubaru a organizat un joc de trivia, pentru care colegul nostru Alin Dincă bine cunoscut drept Coiotu’ a scris întrebările. Am fost și eu în studio și am amestecat bine, bine de tot bilețelele, după care am împărțit câte cinci fiecărui concurent. Regulile au fost simple, se aleg cinci bilete cu câte o întrebare de căciulă, iar cel care răspunde corect la cele mai multe întrebări, primește invitația. 

Jocul a fost cât se poate de strâns. Eu și Hrubaru ne uitam unul la celălalt din ce în ce mai mirați, pe măsură ce Lucian și Silviu dădeau răspunsuri corecte. Ultima întrebare a făcut diferența. Lucian a câștigat la mustață premiul! Se va duce cu soția lui, fan la fel de înfocat ca el, la Paris. Câștigătorul ne-a și emoționat azi prin gestul său față de adversarul lui. La final, i-a oferit pana cu care a cântat Kirk Hammet, obținută la unul dintre multele concerte Metallica. Asta da camaraderie! 

Lucian, sperăm să te bucuri din plin și să ai parte de unul dintre cele mai mișto momente din viața ta la Paris! Silviu, felicitări pentru participare, a fost o competiție pe cinste!