Rock News

Solistul Disturbed, descoperit pe Tinder! Ce alte lucruri se mai întâmplă în lumea rock?

Ca în fiecare luni, de la 16:30, Eusebiu Tudoroiu a ajuns în studioul #RockFM pentru a vorbi despre noutățile din Rock, în cadrul rubricii sale săptămânale din emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

A devenit deja un obicei pentru „Rock Driver”  ca lunea, de la 16.30, să se difuzeze cele mai noi întâmplări, lansări și exclusivități ale momentului din lumea rock. Săptămâna asta am aflat că oamenii sunt mai dornici ca oricând să meargă la evenimente live, am reamintit două dintre cele mai semnificative lansări muzicale rock și am descoperiți amuzați că și muzicienii au nevoie de aplicațiile de dating online.

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 8.05.2023

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:29

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 4.03.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:42

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 26.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:58

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 19.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:22

Mai mulți doritori de concerte live decât au fost vreodată

Statistici recente ale americanilor de la Live Nation ne arată că numărul celor care merg la evenimente live a ajuns să fie mai mare decât oricând în istorie. După o pauză forțată pe durata pandemiei, oamenii vor cu orice preț să iasă din casă și să-și vadă artiștii preferați. Astfel, vânzările de bilete au înregistrat noi recorduri în ultimele luni. Mai mult, se pare că până și sumele de bani cheltuite de fani, odată ce ajung la locul concertului, au crescut și ele. După cum povesteam săptămânile trecute în rubrica din „Rock Driver”, chiar și în România am sesizat o creștere a cozilor la standurile de merchandise ale trupelor de rock. Asta nu doar că reprezintă un ajutor direct pentru artiști, ci contribuie la o imagine absolut minunată atunci când o mare de oameni poartă tricourile personalizate ale trupelor rock. 

La capitolul evenimentelor rock din perioada următoare, printre cele mai semnificative și așteptate concerte ale lunii acesteia se numără:

- The Mono Jacks la Sala Palatului pe 12 mai

- W.A.S.P. la Arenele Romane pe 17 mai

- Metalhead Meeting la Romexpo, între 26 și 28 mai. Evenimentul va aduce trupe de renume precum Pantera, Ville Valo Leprous, Mister Misery, Beast in Black și mulți alții. 


Ziua cu luna plină înseamnă de la începutul anului că primim câte o nouă piesă de la Peter Gabriel

Viitorul album de studio din cariera solo a fostului membru Genesis urmează să ajungă anul acesta pe rafturilor melomanilor. După cum ne-a obișnuit încă din ianuarie, de la anunțul materialului discografic, muzicianul lansează câte un extras de pe album în fiecare zi cu lună plină a fiecărei luni. De data aceasta, a venit rândul celui de-al cincilea cântec de pe „i/o”, care se numește „Four Kinds of Heroes” și care e acum disponibil pe toate platformele de streaming. 

Deși nu avem o dată oficială la care vom auzi integral discul, momentul mult-așteptat nu ar trebui să fie prea departe, ținând cont de faptul că Peter Gabriel pornește pe 18 mai în turneul european de promovare a noului material. Turneul debutează în Polonia și din nefericire nu atinge și orașe de la noi. Însă, doritorii pot oricând să-și planifice un city break muzical în Italia, Germania, Franța ori alte țări pe care le va vizita muzicianul. 


Muzică nouă avem și de la Bring Me The Horizon

Trupa a lansat single-ul „LosT”, la pachet cu un videoclip fresh care a fost primit rapid cu entuziasm de către fani.


Solistul Disturbed, utilizator asumat al aplicațiilor de dating

După ce nu cu mult timp în urmă a divorțat după un mariaj de 11 ani, David Draiman, în vârstă de 50 de ani, a fost surprins pe Tinder, una dintre cele aplicațiile de dating în trend. Inițial, un fan a postat pe Twitter o captură de ecran cu profilul muzicianului,  crezând că cineva face o glumă proastă. Acesta acuza că furtul de identitate și denigrarea imaginii unei persoane publice prin crearea de profiluri false reprezintă o glumă proastă pentru oricine s-a gândit să recurgă la astfel de gesturi. Momentul culminant a venit atunci când solistul Disturbed a comentat la postare că nu e vorba de nicio glumă proastă, ci e chiar profilul lui real, motivând că oricine are dreptul de a încerca să-și refacă viața. 

În ultima perioadă, de la anunțul divorțului, artisul a declarat că muzica a jucat un rol extrem de important, chiar terapeutic, în vindecarea sa după despărțirea de fosta soție.