Rock News

Arctic Monkeys începe turneul „The Car” și readuce pe scenă piesele preferate ale fanilor

La primul concert din turneul „The Car”, Arctic Monkeys au surprins fanii cântând piese pe care nu le-au mai interpretat pe scenă din 2014, presărate printre debuturile live ale noilor cântece de pe album

Arctic Monkeys a pornit în forță turneul european „The Car” 2023, oferind debutul live al unor piese preferate de fani de pe albumul nou și interpretând live mai multe piese pentru prima dată după ani de zile.


Trupa a dat startul turneului european pe 24 aprilie la Tips Arena din Linz, Austria, interpretând o serie de piese emblematice, printre care „Sculptures of Anything Goes”, „Brianstorm” și „Why'd You Only Call Me When You're High?”, înainte de a-și surprinde fanii interpretând live „Suck It And See” pentru prima dată din 2014.


După o prestație incendiară a piesei „Suck It And See”, trupa a continuat să surprindă, oferind debutul live al piesei „Perfect Sense” de pe „The Car”. Apoi au cântat „Star Treatment”, pentru prima dată în cadrul turneului actual de susținere a albumului, înainte de a oferi piesei „Fluorescent Adolescent”, de pe albumul „Favourite Worst Nightmare” din 2007, prima reprezentație cu trupa întreagă din 2014, conform nme.com.


Arctic Monkeys și-a încheiat spectacolul din Austria cu un trio de piese la „encore” – „There'd Better Be A Mirrorball”, „I Bet You Look Good On The Dancefloor” și „R U Mine?”.

După spectacolul din Austria, Arctic Monkeys continuă etapa europeană a turneului, înainte de a porni într-un turneu pe stadioane în Marea Britanie. În cadrul turneului de pe continent, vor concerta în München, Hamburg, Stockholm, Oslo, Berlin, Oberhausen, Amsterdam, Frankfurt și Paris.