Rock News

Lansare single Cargo astăzi @ Rock FM

Adrian Igrișan și Tavi Pilan lansează la astăzi la Cristian Hrubaru în emisiune un nou single Cargo. Piesa se va auzi în premieră la un post de radio, după 16:30, exact în ziua în care, cu 38 de ani în urmă, trupa se înființa la Timișoara.

Februarie a marcat pentru Cargo noul single, „Cruce-n destin”, o piesă compusă de Adrian Igrișan, cu versuri de Adrian Igrișan și Claudiu Cîrțînă, colegul nostru de la Rock FM, și aniversarea de 20 de ani de la lansarea „Ploaia” printr-un moment istoric, trupa interpretând live la Rock FM, Kiss FM și Magic FM melodia.


În toamna anului trecut, Adrian Igrișan îi spunea lui Cristian Hrubaru tot în Rock Driver despre planurile pentru un album cu muzică nouă:

„E adevărat că lucrăm la piese. Ne-am propus ca între concerte să lucrăm la material nou. Ne dorim ca la începutul anului viitor să fie gata. E momentul să scoatem un disc nou! Dar vedem cât durează. Nu ne grăbim și nu facem rabat de la calitate. Trebuie să fie exact cum vrem noi. Oricum, prioritatea numărul unu pentru trupa Cargo, în acest moment, este un material nou”.

Considerată de fani „cea mai iubită trupă rock” din România, Cargo a scris și continuă să scrie istorie, iar în 2015, când au primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, oferit de președintele României, Klaus Iohannis, trupa și-a dorit să demonstreze generațiilor tinere că acest stil muzical este în continuare iubit și apreciat și merită să-l urmeze, dacă asta este chemarea lor.