Morning Glory

Zarug, „ce alte probleme mai sunt”?

Azi-dimineață, realizatory l-au invitat pe revigorantul Zarug pentru a-l întreba ce mai are pe suflet în ultima perioadă

În primul rând, Răzvan Exarhu a vrut să afle dacă invitatul a avut vreo apariție la premiile Gopo, sau „Pogo”, cum le-a denumit ilustrul realizator. Zarug a povestit că nu a fost și nici nu s-a sinchisit, pentru că pregătirile  sunt copleșitoare. În schimb, invitatul a susținut că unii dintre participanții la gală nici nu respectă codul vestimentar.

„Trebuie să fii în Tendinți că e gală... GALĂ!” – Zarug

Răzvan a observat că lumea în Tendinți provine din localitatea Țipuși. 

Însă, ce alte probleme mai sunt? Zarug zice că, printre altele, Calea Victoriei a devenit Iadul pe Pământ. A povestit că sunt mese pe tot trotuarul și că nu ai pe unde să treci. Soluția? Încă nu a găsit-o, dar simte că își pierde cumpătul. Același sentiment îl are și față de pensionarele care fură flori. Mai că era să îl stropească și pe Mâhăi, când acesta a menționat cum iese cu mașina pe carosabil. În plus, trotinetele parcate pe trotuar sunt o altă problemă apăsătoare. Zarug spune că sunt de-a dreptul „impertinente” și că le mai dă câte un picior, să pice pe o parte. 

Spre final, discuția a deviat la un subiect de interes național, carnea de crocodil și cum se servește. Răzvan și-a adus aminte de un restaurant pe lângă Ploiești care vinde porții de friptură de crocodil și cangur. Realizatory s-au întrebat dacă se face și la africani pomana crocodilului sau își fac și cei de peste mări poze la tăierea crocodilului. 

Pentru discuția integrală, ascultați emisiunea „Morning Glory” de azi-dimineață pe rockfm.ro!


Morning Glory - 26.04.2023 - invitat Zarug

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:33:05

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19