Rock News

Paul Simon a anunțat data la care va apărea „Seven Psalms”, noul său album

Muzicianul pregătește lansarea unui LP care va conține șapte piese create pentru a fi ascultate ca o singură piesă continuă

„Seven Psalms”, noul album al lui Paul Simon, se va lansa pe data de 19 mai, la mai bine de patru ani de când muzicianul a început să lucreze la proiect. „Pe 15 ianuarie 2019, am avut un vis care spunea «Lucrezi la o piesă numită Seven Psalms»”, a explicat Simon într-un trailer al albumului. „Visul a fost atât de puternic încât m-am trezit și l-am notat. Dar habar nu aveam ce înseamnă asta. Treptat, aveau să vină informații."

„Seven Psalms”, care a fost produs de Simon și Kyle Crusham, a fost înregistrat în întregime pe instrumente acustice, în mare parte interpretate de Simon. Există, de asemenea, elemente corale ale ansamblului vocal britanic VOCES8, plus o apariție a cântăreței și compozitoarei (totodată și soția lui Simon) Edie Brickell.


Albumul, care se poate găsi acum pentru precomandă, va fi disponibil pe vinil, CD și platforme digitale. Puteți vedea lista de piese mai jos.

1. "The Lord"

2. "Love Is Like a Braid"

3. "My Professional Opinion"

4. "Your Forgiveness"

5. "Trail of Volcanoes"

6. "The Sacred Harp"

7. "Wait"