Rock News

Concert Foo Fighters cu doar 450 de participanți

Foo Fighters învie atmosfera începuturilor de drum la unul dintre primele concerte după moartea toboșarului Taylor Hawkins

La începutul acestui an,cei de la Foo Fighters au anunțat, într-un comunicat de presă, că vor continua să cânte, chiar și după moartea mult-îndrăgitului toboșar Taylor Hawkins, din martie 2022. „Fără Taylor, nu am fi devenit niciodată trupa care am fost - și fără Taylor, știm că vom fi o trupă diferită în continuare”, au scris ei.

Anul acesta se țin de cuvânt, începând un turneu nord-american în mai. Printre primele concerte se numără unul conceput special pentru fanii înfocați, care va avea loc în vechiul club The Atlantis, actual Club 9:30, cu o capacitate de doar 450 de persoane. Scopul e de a readuce la viață atmosfera concertelor rock de pe vremuri, cu oameni pasionați profund de aceeași muzică. 

Foo Fighters încă nu a anunțat cine îi va lua locul lui Hawkins. În martie, anul acesta, se zvonea că Matt Cameron, toboșarul Pearl Jam, ar fi una dintre opțiunile pe care Foo Fighters le ia în considerare. Însă Cameron a clarificat rapid neînțelegerea. Mai e timp până în mai. Până la urmă, va fi o decizie grea, având în vedere talentul și măiestria regretatului Taylor Hawkins.  

Turneul Foo Fighters va începe pe 24 mai în Gilford, New Hampshire, și se va finaliza pe 21 septembrie în Louisville, Kentucky.