Rock News

Anthrax începe înregistrările pentru noul album

Membrii trupei Anthrax se pregătescpentru un nou album de studio. Sesiunile sunt programate peste două săptămâni

Într-un interviu  acordat Metal Rules, bateristul Anthrax, Charlie Benante, a fost întrebat dacă programul său plin de turnee din 2023 cu Pantera va amâna mult-așteptata lansare a viitorului material discografic al trupei. Acesta a mărturisit că „de fapt, vom începe în două săptămâni să înregistrăm discul. Totuși, cel mai probabil nu va apărea până în 2024. Dar partea bună e că ne apucăm de el. Asta e minunat.”

Despre motivul pentru care Anthrax și-a luat atât de mult timp pentru a scrie „For All Kings”, Benante a precizat: „Dacă nu ne-ar fi lovit pe toți această situație pandemică globală, ar fi apărut probabil de acum doi, chiar trei ani. Însă, știm cu toții cum au stat lucrurile în acea perioadă. Cumva, pentru că unele piese au fost scrise înainte de a apărea pandemia, pentru mine au devenit vechi. Așa că acum am adus un amestec de piese noi printre acelea. Ăsta e un lucru bun.

De asemenea, Benante s-a întrebat cu voce tare dacă Anthrax s-ar putea concentra pe lansarea de EP-uri în viitorul apropiat, spre deosebire de albumele de lungă durată, așa cum a fost cazul pentru o mare parte a carierei de peste patru decenii a trupei.

Dacă nu ar fi fost un album complet?” întreabă toboșarul. „Dacă am lansat șase melodii și apoi am mai lansat alte șase melodii. Știu, din punctul de vedere al unei case de discuri, asta chiar nu funcționează, dar în zilele noastre...” Dacă Anthrax va începe să scoată și EP-uri sau nu, rămâne de văzut. Între timp suntem entuziasmați de ideea că băieții se apucă în câteva zile să înregistreze un album pe care-l așteptăm de mult.