Rock News

Alex & the Fat Penguins lansează albumul „Negru Unicorn” la Expirat

Pe 2 aprilie, trupa Alex & the Fat Penguins lansează cel de-al doilea album de studio - Negru Unicorn. Concertul de lansare va avea loc la club Expirat (Str. Constantin Istrati, nr 1) începând cu ora 21:00. Biletele pentru eveniment sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro.


„Fiind compuse după pandemie, mesajele pieselor sunt într-o sinergie cu experiențele trăite de atunci până în prezent. De la îmbolnăvire la vindecare, de la dorul de casă la dorul de dor, de la călătorie la destinație, de la întuneric până la soare, suferință, fericire, de la războiul ce se poartă în sufletele noastre până la pacea ce se va asterne peste Ucraina și peste lumea întreagă. Piesele ce închid albumul sunt scrise cu ideea de live în cap, vedem oamenii cântând și dansând alături de noi”, declară Alex Coțofan, solistul trupei.

Pe ‚Negru unicorn' sound-ul Alex & the fat Penguins rămâne neschimbat – rock alternativ cu influențe de grunge și blues. Trei piese fac însă exceptie, avand la baza un filon tradițional, folcloric. Piesa "Acasa" a fost produsă și înregistrată în studioul celor de la Vița de Vie, producătorul fiind chiar Adrian Despot. 

Albumul este disponibil pentru streaming și download pe toate rețelele digitale: https://lnk.to/negru-unicorn.

Biletele pentru concertul de lansare de pe 2 aprilie de la Expirat sunt disponibile pe iabilet.ro.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Țebeică (tobe).