Rock News

R.U.A., în studioul #RockFM înainte de a lansa noul EP

Mike și Minola de la Royal Unknown Artist au poposit ieri pe la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” și ne-au adus una dintre noile lor piese, ce se regăsesc pe EP-ul lansat azi

Royal Unknown Artist, sau R.U.A., după cum se prezintă chiar ei, au luat ființă în 2016, iar de atunci au devenit una dintre trupele de rock alternative care merită atenția publicului. Au cucerit deja admiratori atât pe plan național, cât și internațional. În portofoliul lor se găsesc premii obținute la diferite competiții de compoziție, multe din ele în Statele Unite ale Americii. 

Cei doi reprezentanți R.U.A., Mike și Minola, ne-au povestit seara trecută în emisiunea lui Cristian Hrubaru despre noul EP al trupei. Noul material se numește „Lights get low”, iar de azi se găsește pe platformele online de streaming. Cei doi ne-au dezvăluit și că urmează să-l sărbătorească alături de publicul bucureștean pe 12 aprilie, la The Pub. 

După ce Mike și Minola de la R.U.A. au povestit cu Cristian Hrubaru despre „Lights get low”, pasiunea pentru muzică, planuri profesionale, dar și provocările de a avea un bebe de doar câteva luni acasă, am și ascultat „Roșu și verde”, una dintre piesele lor noi. Despre cântec, Minola a povestit amuzată că „am scris versurile pentru Mike după ce s-a născut copilul, într-un moment în care ba îl iubeam, ba îl uram”. 

Rock Driver - 29.03.2023 - RUA (Royal Unknown Artist) despre lansarea celui mai recent EP, intitulat "Lights get low"

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:51

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10