Rock News

Rick Allen, bateristul Def Leppard, a fost agresat în afara hotelului din Fort Lauderdale luni seara

Def Leppard a cântat în seara precedentă la Hard Rock Live din apropiere de Hollywood, parte a turneului lor în curs cu Motley Crue. Potrivit 7 News Miami, incidentul a avut loc în zona de acces din față a hotelului Four Seasons, când Allen a ieșit afară pentru o țigară.

Un raport de poliție obținut de 7 News detaliază ce se presupune că s-a întâmplat. Max Edward Hartley, un tânăr de 19 ani din Ohio, a alergat cu viteza spre Allen, pe care l-a lovit din spate, doborându-l la pământ. Potrivit știrilor, bateristul s-a lovit, în cădere, cu capul de pământ.

De asemenea, o femeie care a sărit în ajutorul lui Allen a fost și ea lovită de Hartley și doborâtă la pământ. Femeia a încercat apoi să intre înapoi în hotel, dar a fost trasă înapoi de păr afară. 

Hartley a fugit apoi din zonă, iar mai târziu a fost arestat în timp ce vandaliza mașini parcate într-o parcare din apropiere.

Allen, care și-a pierdut brațul stâng într-un accident de mașină în 1984, a oferit poliției o declarație. În acest moment, nici tobosarul, nici Def Leppard nu au avut o declarație publică cu privire la incident.

Def Leppard și Motley Crue vor continua turneul comun. Următoarea lor reprezentație este programată pentru 22 mai la Sheffield, Anglia.

Foto: Getty Images/ Guliver.