Morning Glory

Dimineață de amorul artei

La „Morning Glory”, au venit să ne vorbească despre ce e mai frumos pe lume Ioana Ciocan, de la Art Safari, și Ana Ularu, actriță

Ioana Ciocan a spart gheața în studioul Rock FM. Ea a venit să povestească despre expozițiile ce urmează să ajungă la Palatul Dacia-România. Acum pot fi văzute colecții precum lucrări de Ion Theodorescu-Sion, „Maeștrii Picturii Spaniole - Secolul al XIX-lea și apariția Impresionismului”, „The Memory Palace Focus on the French art scene with the Marcel Duchamp Prize” și „Young Blood 2.0 - Ce este nou în artă”. Printre aceste patru expoziții, se strecoară și unele temporare, așa cum s-a întâmplat cu lucrări de Brâncuși.

Art Safari a pregătit și o surpriză, o colaborare cu Muzeul Brukenthal din Sibiu. Colecțiile muzeului vor fi aduse la București pentru patru zile, începând cu 10 aprilie. Elementul special e o lucrare de Jan van Eyck „Bărbatul cu Tichie Albastră”, componentă valoroasă, având în vedere faptul că există doar 20 de lucrări ale marelui artist în toată lumea. 

Programul de la Art Safari e de joi până duminică de la 12:00 la 21:00, iar vineri și sâmbătă se organizează tururi de noapte, între orele 22:00-01:00. 


Mai apoi, realizatory au vorbit cu actrița Ana Ularu, care abia ce s-a întors de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Aceasta a jucat într-o producție marca HBO, care urmează să apară pe micile ecrane în mai, alături de Keanu Reeves. Serialul se numește „Spymaster”, iar Ana promite mult suspans și actorie de calitate. Diseară va juca, alături de Lucian Iftime, „omul cu cea mai bună voce din lume” la Teatrul Act în piesa „O Intervenție”, regizată de Radu Iacoban. 

Pentru mai multe detalii despre următoarele proiecte Art Safari și despre ce se mai întâmplă în film și teatru, puteți asculta podcast-ul „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” de astăzi pe site-ul rockfm.ro. 


Morning Glory - 9.03.2023 - invitați Ana Ularu și Ioana Ciocan

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:43:15

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37