Morning Glory

Faptele bune ale românilor și vorbele #RockAroundTheTalk

Azi-dimineață, la „Morning Glory”, realizatory au vorbit cu autorul unui studiu care analizează cât de buni sunt românii, Daniel Enescu, apoi „Mătușul” Horia Ghibuțiu a făcut un anunț de interes național

Oare cât de buni sunt, de fapt, românii care se laudă cu actele caritabile pe Facebook? Nu prea buni, nu prea trec la fapte. Gloryoșii au vorbit cu Daniel Enescu, care a întocmit, în februarie 2023, un studiu care analizează cât de mult pune românul osul la treabă prin platforma Frappe Digital. 

Situația nu e așa de roz. Raportul dintre câte fapte bune se fac și cât de mult de vorbește despre a le face e de unu la trei. Tinerii sunt mult mai activi decât generațiile senioare. Aceștia fac voluntariat mai des, donează sânge și, abia după, pun poza pe Facebook. La donații, tinerii cuprinși între vârstele de 18 și 29 de ani sunt fruntași, cu un procent de 45%. Sunt urmați de generația 30-44 de ani, cu un procent de 37%. Codașii, adulții cu vârsta cuprinsă între 45-65 de ani, donează doar în procent de 23%. Doar 15% dintre români au susținut că au donat sânge. 

Poate, pe viitor, aceste cifre vor crește. Postați după ce donați!

„O veste proastă nu vine niciodată singură, vine cu Horia Ghibuțiu” – Răzvan Exarhu

În încheierea matinalului, Horia Ghibuțiu ne-a povestit despre emisiunea lui „Rock Around The Talk”, un concept creat de un jurnalist destins, care va purta discuții cu invitați distinși. Îl veți putea auzi pe „mătușul” gloryoșilor la vorbă cu personalități precum Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici sau marele tenismen Horia Tecău, printre alții, marțea între orele 19:00 și 20:00. La emisiunea de diseară, îl va avea invitat pe Gabriel Liiceanu. 

Pentru mai multe detalii despre rezultatele studiului lui Daniel Enescu și despre noua emisiune marca Rock FM, „Rock Around The Talk” cu Horia Ghibuțiu, ascultați ediția „Morning Glory” de azi-dimineață la noi pe site.


Morning Glory - invitați Daniel Enescu și Horia Ghibuțiu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:35:10

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55