Rock News

Extreme anunță primul album după 15 ani și dezvăluie videoclipul noului single „Rise”

Legendele funk metal Extreme au anunțat primul lor album de la „Saudades de Rock”, lansat în 2008

„E un material agresiv, din punct de vedere muzical", spune solistul Gary Cherone, citat de Loudwire. „Din punct de vedere al textului, e o poveste menită să avertizeze despre diversele fațete, nu toate bune, ale faimei. Te lași sedus de ea. Odată ce ești în vârf, te sfâșie și te dărâmă. Aceasta este natura bestiei”.

Videoclipul e regizat de Bettencourt, văzut recent bucurându-se de celălalt rol al său, cel de chitarist al Rihannei, în timpul spectacolului din pauza Super Bowl din acest an. Bettencourt a produs, de asemenea, albumul nou, care a fost înregistrat la studioul său de acasă din Los Angeles.

Cherone a susținut că „nu suntem în competiție cu nimeni altcineva, dar ne străduim să ne depășim pe noi înșine. Sunt câteva momente pe acest album în care am reușit. Am reușit să rămânem împreună după toți acești ani. Simțim că avem ceva de demonstrat atunci când urcăm pe scenă sau în studio. Din acest motiv, cred că unele dintre aceste cântece sunt printre cele mai bune pe care le-am scris”.

„După trei sau chiar două melodii, îți vei da seama că orice ai fi crezut că știi despre un album Extreme e fals”, adaugă Bettencourt. „E valabil pentru fiecare album pe care l-am făcut vreodată. Adevărații fani Extreme știu să se „aștepte la neașteptat”. Simt că avem nevoie de un album bun de rock old-school. „Six” este cu siguranță modern, dar poți să-ți pui căștile și să pleci într-o călătorie întreagă. E ca și cum ar fi nașterea 'Extreme 2.0'".

„Six” va fi lansat pe 9 iunie și e disponibil la precomandă acum. Datele turneului 2023 vor fi anunțate în timp util.

 

Listă de piese:

1. Rise

2. #Rebel

3. Banshee

4. Other Side Of The Rainbow

5. Small Town Beautiful

6. The Mask

7. Thicker Than Blood

8. Save Me

9. Hurricane

10. X Out

11. Beautiful Girls

12. Here’s To The Losers