Rock News

„There goes my hero”: Dave Grohl a gătit pentru persoanele fără adăpost

Dave Grohl, „food fighter”, a petrecut 16 ore pentru a face gratare pentru 450 de persoane fără adăpost, în cadrul unei inițiative a unei organizații caritabile din LA, Hope of the Valley, scrie NME.

Grohl a plătit personal toate cheltuielile și a făcut grătar afară, în timpul furtunii care a lovit California. A tras un pui de somn în parcare, potrivit TMZ.

În 2018, Grohl a pregătit grătare pompierilor care se luptau cu incendiile din Malibu.

CEO-ul Hope of the Valley, Rowan Vansleve, a postat un videoclip realizat cu Grohl, pe care îl puteți viziona mai jos, ca parte a misiunii lor între Las Vegas și Los Angeles, concentrându-se pe persoanele fără adăpost.

În clip, Grohl a vorbit că este „all in” în misiune, în timp ce „My Hero” cânta pe fundal. 


În altă ordine de idei, Foo Fighters a anunțat trei spectacole în care va fi headliner, în SUA, la sfârșitul acestui an.

Trupa era deja programată pentru o serie de apariții la festivaluri de vară, inclusiv Boston Calling, Sonic Temple, Rock Am Ring și Rock Im Park și Bonnaroo.

Concertele viitoare ale Foo Fighters vor fi primele de la moartea lui Taylor Hawkins, în martie trecut. În ajunul Anului Nou, Grohl & co. au confirmat că vor continua fără toboșarul lor.

Foto: planetradio.co.uk.