Rock News

Charlie Ottley, britanicul care promovează România, ajunge la Rock FM

Realizatorul „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”, printre cele mai frumoase documentare despre țara noastră, va veni mâine, 28 februarie, în studiul Rock FM, la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru

De mai bine de zece ani, Charlie Ottley, s-a îndrăgostit atât de tare de țara noastră încât a început să realizeze o serie de documentare despre frumusețile și tradițiile pe care le-a întâlnit la noi. Chiar Regele Charles al III-lea a făcut parte din unul dintre proiectele realizate de britanic. 

În timp, Charlie a ajuns să fie atât de pasionat de România încât a petrecut mult timp cercetând locuri unice din toate colțurile țării, tradițiile, folclorul și comunitățile care trăiesc între granițele noastre. Documentarele, poveștile și imaginile sale au făcut înconjurul lumii și au reușit să crească substanțial capitalul de imagine al României și au trezit interesul turiștilor străini pentru a veni la noi. 

Acum, Charlie Ottley deține o casă în Munții Carpați, la Șirnea, și spune că duce o viață de basm nu foarte diferită de tot ce a relatat până acum despre România în documentarele sale. Acesta are e înconjurat de animale, are o magazie plină de lemne pentru sezonul rece și o priveliște care-ți taie răsuflarea. 

Mâine, 28 februarie, Charlie ne onorează cu prezența în studioul Rock FM. Britanicul vine să-i povestească lui Cristian Hrubaru în emisiunea „Rock Driver” despre iubirea sa pentru România, experiențele sale la noi și planurile sale. Așadar, țineți urechea pe frecvența rockului!