Rock News

The Rolling Stones au înregistrat cu Paul McCartney pentru noul album

Potrivit Variety, McCartney a înregistrat părți de bas la sesiunile recente de înregistrări, în timp ce Ringo Starr este, de asemenea, cooptat să cânte pe viitorul album The Rolling Stones, care îl va avea la cârmă pe producătorul câștigător al Grammy, Andrew Watt.

Nu se mai știu multe despre LP în acest moment. În 2021, Mick Jagger a declarat pentru Los Angeles Times că The Stones „au o mulțime de piese făcute” și că vor continua cu înregistrările după ce vor termina turneul. În același interviu, Keith Richards spunea că regretatul baterist al grupului, Charlie Watts, și-a înregistrat părțile pentru album.

Membrii The Beatles au colaborat cu cei de la Stones doar în rare ocazii, McCartney (și John Lennon) cântând la voce pe single-ul din 1963 al Stones, „We Love You”. În afară de asta, Brian Jones a cântat la saxofon pe single-ul de față B al trupei The Beatles, „You Know My Name (Look Up the Number),” care a fost lansat în 1970, iar Lennon și Yoko Ono au cântat într-un supergrup unic cu Richards pentru programul special televizat „The Rolling Stones' Rock and Roll Circus”. în 1968.

Ultimul album al celor de la Stones a fost discul de coveruri blues din 2016, „Blue & Lonesome”. Nu au lansat material care să conțină muzică originală de la „A Bigger Bang”, din 2005.

Foto: Getty Images/ Guliver.