Rock News

Megadeth trasmite live „They Only Come Out At Night” de la Budokan

Titanii thrash metal Megadeth au anunțat un eveniment live special care va avea loc la sfârșitul acestei luni, dintr-una dintre cele mai faimoase arene din lume. Se pare ca Marty Friedman se va alătura grupului, pentru prima oară din 2000 încoace, la show-ul din Japonia.

Înainte de începerea streamului live, fanii vor putea vedea filmări din culise, care surprind călătoria trupei prin Japonia și primul spectacol la Budokan din carieră.

Spectacolul va fi apoi redifuzat de trei ori, astfel încât fanii din întreaga lume să poată viziona la ora potrivită pentru ei. Ulterior, întreaga reprezentație va putea fi urmărită „la cerere” pentru încă 48 de ore.

„They Only Come Out at Night - Live at Budokan” va fi transmis în direct de la Tokyo, luni, 27 februarie. Va fi disponibil la cerere de marți, 28 februarie până joi, 2 martie. Biletele pentru a viziona streamul live sunt disponibile acum de pe https://driift.link/Megadeth.

Potrivit site-ului fanclubului Megadeth, Megadeth Of Destruction, Marty Friedman a declarat că se va alătura trupei pe scenă. Fiind prezent la un post de radio japonez, la emisiunea „Next Guitar Hero Is...”, Friedman, care trăiește și înregistrează muzică în Japonia din 2003, a spus: „Nu pot da detalii. Dar vom cânta împreună... cred că va fi o noapte magică".

Dacă interpretarea lui Friedman cu Megadeth se va concretiza, va fi prima sa apariție cu trupa de când a părăsit grupul, în 2000.