Rock News

Câștigătorii Premiilor Grammy la categoriile Blues, Folk și Country

După ce ați aflat câștigătorii gramofoanelor rock, vă prezentăm artiștii de blues, folk și country laureați astă-noapte în SUA

Academia de Înregistrări din Statele Unite ale Americii decernează premiile Grammy pentru a onora realizările excelente din industria muzicală. Acestea sunt considerate cele mai prestigioase și importante distincții din industria muzicală mondială. 

Câștigătorii de anul acesta la categoriile muzicale de blues, folk și country, în cadrul ceremoniei desfășurate astă-noapte ân Los Angeles, sunt următorii:

Premiul pentru „Cel Mai Bun Album De Blues Tradițional” a revenit albumului „Get On Board” de Taj Mahal și Ry Cooder. 

Premiul pentru „Cel Mai Bun Album De Blues Contemporan” i-a fost acordat lui Edgar Winter pentru albumul „Brother Johnny”. 

Albumul „Revealer” de Madison Cunningham a fost premiat cu „Cel Mai Bun Album Folk”.

„Cel Mai Bun Album Country” i s-a acordat veteranului Willie Nelson (89 de ani), pentru albumul „A Beautiul Time”. Artistul a mai câștigat la categoria „Cea Mai Bună Interpretare Country Solo”, cu piesa „Live Forever”. În schimb, la categoria „Cel Mai Bun Duet Country”, au fost laureate Carly Pearce și Ashley McBryde, pentru piesa „Never Wanted to Be That Girl”.

Cody Johnson a primit premiul pentru „Cel Mai Bun Cântec Country”, pentru piesa „’Til You Can’t”.