Rock News

Fun Lovin' Criminals revine în România cu un concert @ One Club

Trupa americană Fun Lovin Criminals cânta la One Club din București pe 25 mai! Șoseaua Orhideelor nr. 1 (zona Podul Grozăvești / Orhideea Towers / Metrou Grozăvești). Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird.

Vino sa asculti "Scooby Snacks", "Love Unlimited", "King of New York" sau "The Fun Lovin Criminal" in cadrul unui show care va trece prin toata cariera trupei. Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale.

Club One, redeschis si renovat recent, este o locatie generoasa cu o capacitate de peste 2000 de persoane si dotari de top, perfecta pentru concerte live de amploare. 

Fun Lovin' Criminals vin din New York si sunt activi din 1993. O formatie care abordeaza un rap rock, dar in care se regasesc influente de funk, R&B, jazz si chiar punk.

Cu sase albume de studio lansate si inca sapte compilatii, Fun Lovin' Criminals au cunoscut succesul mainstream la inceputul anilor 2000 cu albumul 'Loco', material care a ajuns pe pozitia 5 in UK Albums Chart. Acest lucru a fost cumva anuntat si de faptul ca discul de debut, 'Come Find Yourself" a petrecut doi ani in UK Album Chart.

In mommentul de fata, Fun Lovin' Criminals inseamna Brian Leiser (bass/voce), Frank Benbini (tobe) si Naim Cortazzi (chitara)

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- earlybird - primele 200 de bilete - 99 de lei, in picioare, in fata scenei pe ringul de dans si 159 de lei cu loc la masa pe laterale

- presale - 129 lei, in picioare, in fata scenei si 179 la masa pe laterale

- la intrare - 150 lei, in picioare si 200 lei la masa pe laterale

Se pun in vanzare doar 400 de locuri la masa si 1600 in picioare in fata scenei. 

Fanii care doresc sa cumpere loc la masa trebuie sa cumpere cel putin doua bilete

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de ticketing al agentiei de bilete.

Club One - Soseaua Orhideelor nr. 1 (zona Podul Grozavesti / Orhideea Towers / Metrou Grozavesti

Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM.