Rock News

Florence + The Machine, un nou nume mare pe lista artiștilor care revin în România

Florence + The Machine au fost oficial anunțați ca parte din line-up-ul Summer Well 2023, un motiv de bucurie pentru iubitorii muzicii indie-rock

Summer Well a anunțat primul val de artiști care vor concerta în România vara asta, la ediția a 12-a a festivalului. Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale și Kid Francescoli sunt primele nume confirmate pentru a concerta pe scena de la Palatul Știrbei, în weekend-ul 11-13 august 2023. 

După ce ediția trecută i-a avut headlineri pe Arctic Monkeys, anul acesta Summer Well îi aduce pe Florence + The Machine drept cap de afiș. Trupa de indie-rock înființată în 2007 va concerta vara asta pentru a doua oară în România, prima lor apariție la noi în țară fiind în 2019 la Electric Castle. 


Ediția din acest an Summer Well e una specială din multe puncte de vedere, principalul fiind acela că a trebuit să ne ridicăm la așteptările create de ediția precedentă, o ediție sold out cu două luni înainte. Cu un line-up care îi include pe Florence + The Machine și YUNGBLUD, cred că am reușit cu brio acest lucru. Aștept luna august cu aceeași nerăbdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an”, a declarat unul dintre organizatorii Summer Well. 

Originară din Sudul Londrei, Florence Welch e o artistă nominalizată la Premiile Grammy, muziciană și compozitoare a trupei Florence + The Machine. Florence Leontine Mary Welch a lansat patru albume - „Lungs”, în 2009, care a câștigat „Albumul Anului” la Brit Awards, celelalte trei regăsindu-se în topurile din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Florence a câștigat, de asemenea, premiul „Ivor Novello” – International Achievement Award pentru compoziție.