Rock News

Cargo a confirmat cine va deschide super-concertul „Balade rock”

Cargo sărbătorește 20 de ani de la lansarea megahitului „Dacă ploaia s-ar opri” în cadrul unui concert special la Sala Palatului, pe 24 februarie, cu un playlist dedicat baladelor rock ale trupei

„Balade rock” e probabil cel mai mare eveniment pe care greii rockului românesc îl oferă anul acesta fanilor. Membrii trupei au promis că cei care vor ajunge în seara de 24 februarie la Sala Palatului se vor bucura de un setlist complex, care va include de la cele mai cunoscute piese Cargo până la cântece pe care nu le-au mai cântat live de ani de zile. 

Una dintre surprizele serii a fost deja anunțată. Rockerii au confirmat că în deschiderea concertului lor va cânta trupa Moise, înființată în 2018 de chitaristul Alin Moise. Ei s-au făcut rapid remarcați pentru sound-ul modern, cu rădăcini în hard rock și heavy metal, dar și prin riff-urile puternice sau solo-urile de chitară melodice. 


Moise a debutat cu albumul „Cine ești, cine sunt”. S-a lansat în 2018 și conține 9 piese, dintre care două instrumentale. Acum, trupa se pregătește pentru un nou material discografic și a scos deja primul extras de pe acesta. „Nu ne oprim”, single-ul Moise, e disponibil pe platformele de streaming și cu siguranță se va auzi live pe 24 februarie la Sala Palatului.

Biletele pentru „Balade rock”, super concertul Cargo de la Sala Palatului, sunt disponibile aici