Rock News

Ozzy Osbourne anulează turneul european din cauza problemelor de sănătate

Într-o postare din această dimineață, Ozzy Osbourne anunță că nu este fizic capabil să pornească în turneul care ar fi trebuit să fie de adio. Turneul european, cu invitați Judas Priest, a fost inițial programat pentru 2019, iar apoi reprogramat de trei ori.

„Acesta este probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată să le împărtășesc fanilor mei loiali”, își începe Ozzy Osbourne postarea în care explică faptul că după accidentul de acum patru ani, cu afectarea coloanei, trei operații, tratamente cu celule stem și alte tratamente noi, inovatoare, nu este fizic capabil să plece în turneu.

Cum „vocea este în regulă”, echipa sa încearcă să găsească soluții de concerte în locuri în care muzicianul nu va fi nevoit să se deplaseze prea mult.

„Niciodată nu mi-aș fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia așa”.

Mesajul se încheie cu mulțumiri către fani „pentru dăruirea, loialitatea și sprijinul lor și pentru că mi-au oferit viața pe care nici măcar n-am visat că o voi avea”.

Ultima apariție live a lui Ozzy Osbourne a fost în septembrie, în timpul pauzei pentru deschiderea sezonului Los Angeles Rams de pe stadionul SoFi. Lui Osbourne i s-au alăturat Zakk Wylde și Tommy Clufetos, împreună cu Chris Chaney de la Jane's Addiction și Andrew Watt, producătorul „Patient Number 9”, pentru a interpreta „Patient Number 9”, plus „Crazy Train”. Acea interpretare a fost lansată în întregime după ce NBC a difuzat doar 10 secunde la televizor.

În august, Osbourne s-a reunit cu colegul de trupă Black Sabbath, Tony Iommi, pentru o interpretare surpriză în timpul ceremoniei de închidere a Jocurilor Commonwealth. 

Foto: Getty Images/ Guliver.